Câte clase are, de fapt, Adrian Minune. Artistul nu a făcut nicio oră de canto în viața lui

Data publicării:
Adrian Minune, captură video Youtube/ un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Adrian Minune, captură video Youtube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Adrian Minune a vorbit despre parcursul său în domeniul muzical.

Adrian Minune nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști de la noi din țară. Cu toate acestea, puțini știu ce studii are la bază solistul sau câte clase a terminat. Astfel, într-un dialog extrem de sincer pe care l-a avut cu Bursucu, în cadrul podcastului său, acesta a vorbit despre parcursul pe care l-a avut până la a ajunge pe scenă, din punct de vedere intelectual. 

„Tu ai terminat 10 clase, nu ai nicio treabă cu studiile muzicale.”, a început să spună Bursucu.

„Nu.”, a răspuns sincer Adrian Minune. 

„Te-ai gândit vreodată să îți iei vreo diplomă, să termini Conservatorul, să ai o hârtie?”, l-a întrebat Bursucu.

„Eu am atestat, pentru că altfel nu puteam să profesez, sunt liber profesionist și așa am fost înzestrat, nu am studiat absolut deloc. Am calitățile mele vocale. Nu am făcut ore de canto, am studiat clapele, pianul și acordeonul. Dar am lăsat acordeonul și am rămas doar cu vocea. Și așa am dezvoltat chestia asta, să cânt la microfon fără instrument. Sunt foarte mulțumit de mine.”, a răspuns artistul.

Citește și: Adrian Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la un eveniment. Cum s-a îmbogățit artistul peste noapte

A fost lovit la anumite evenimente

Faptul că onorează contant un număr mare de evenimente private nu-l ocolește pe Adrian Minune nici din fața anumitor experiențe extrem de neplăcute. Astfel, solistul recunoaște că la una dintre cântările din trecut a fost chiar și agresat de către petrecăreți, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor maneliști celebri. 

„Au fost momente când s-au întâmplat anumite lucruri, da (n.r. a fost lovit), m-a ferit Dumnezeu, dar se poate întâmpla orice oricărui solist muzical. Eu ca să ajung la acest nivel ca și solist, nu material, a trebuit să trec prin toate, să fiu lăsat pe drumuri. Eu am pornit pe bani de 300 de lei, mergeam și gratis.”, a mai spus solistul.

Te-ar putea interesa și: Cel mai important truc care o ajută pe Lili Sandu să se mențină în formă la 45 de ani: „Acesta e secretul”

A fost furat de la școală pentru a cânta la un eveniment

Adrian Minune și-a început cariera la o vârstă fragedă, artistul mărturisind faptul că la 13 ai avea deja propriul său cont bancar, care era unul plin, mai ales pentru acele vremuri. Așadar, încă de pe atunci erau mulți care și-l doreau să le onoreze evenimentele private și, pentru că odată a refuzat o petrecere pentru că avea altă obligație, Adrian Minune spune că a fost furat de miri de la școală. 

„Am fost furat de la școală odată, ca să nu ajung la nunta cuiva și să cânt la nunta lui. Mi-au zis că i-a trimis mama, eu știam unde stă mama. Când am văzut că au făcut stânga, am zis că m-au furat, nu-i bine. Când m-au dus acasă, mi-a zis că dorm cu el și cu nevasta lui în pat, mă furaseră cu o zi înainte, să fie siguri. Mama a intrat în panică, pentru că nu a mai venit băiatul de la școală, s-a dus la ceilalți la care trebuia să ajung, a trebuit să le dau banii înapoi.”,  a mai declarat Adrian Minune. 

Citește și: Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel