Câte mașini are Cătălin Botezatu. Designerul deține doar modele de lux

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Cătălin Botezatu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a dezvăluit câte mașini deține, dar și care este modelul care îi displace cel mai mult.

Cătălin Botezatu a fost invitat la o sesiune de întrebări de către creatorul de conținut Edi Vasile. În timpul discuției, cei doi au vorbit și despre mașinile pe care designerul de modă le are, dar și despre ce marcă nu îi place. Acesta a declarat că preferatele lui sunt Audi și Porsche, având în momentul de față nici mai mult, nici mai puțin de trei mașini marca Porsche. De asemenea, Cătălin Botezatu a avut și alte mașini de lux, printre care Ferrari și Rolls Royce. 

„Acum am vreo 6 mașini. Am avut numai Porsche și Audi. Am folosit Audi și Porsche mult, Ferrari, Rolls, Bentley. Nu îmi place BMW”, a precizat Cătălin Botezatu, la emisiunea lui Edi Vasile.

În urmă cu ceva timp, designerul a atras toate privirile atunci când și-a cumpărat o mașină cu interiorul roz. Acesta a declarat că și-a făcut-o cadou cu ocazia aniversării sale de 56 de ani pentru că și-o dorea foarte mult.

Te-ar putea interesa și: Bebeto, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „E greu să crești fără un părinte”

Cătălin Botezatu este un cunoscut designer de modă și personalitate media din România. Născut pe 3 decembrie 1966 în Alexandria, Botezatu a devenit unul dintre cei mai celebri creatori de modă din România și un nume recunoscut pe plan internațional.

Cariera sa în modă a început în anii '90, când a devenit unul dintre primii designeri români care au avut succes atât pe plan național, cât și internațional. Botezatu a creat colecții de haine prezentate pe podiumuri din întreaga lume, inclusiv în orașe mari precum Milano, Paris, New York și Monte Carlo. El este cunoscut pentru stilul său extravagant și pentru colecțiile sale inovatoare.

Pe lângă activitatea sa de designer, Cătălin Botezatu a fost implicat și în televiziune. A fost jurat în mai multe emisiuni de modă și talent show-uri și a devenit o figură populară în media românească. De asemenea, a apărut în diverse emisiuni de reality show și a fost implicat în mai multe proiecte caritabile.

Cătălin Botezatu este, de asemenea, cunoscut pentru viața sa personală plină de controverse și relații intens mediatizate, care au contribuit la crearea imaginii sale de „bad boy” al modei românești.

Te-ar putea interesa și: Adrian Văncică, despre personajul său din Las Fierbinți: „Celentano devine mai cunoscut ca mine!”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel