Câte țigări fumează Daniela Crudu, însărcinată în 6 luni. Nu poate renunța la acest viciu

Data publicării:

Daniela Crudu a dezvăluit cum se simte în prezent și care sunt lucrurile pe care le-a schimbat în viața sa acum, însărcinată pentru a doua oară.

Daniela Crudu este mai fericită și mai împlinită ca niciodată, după ce a aflat vestea că va deveni din nou mămică, la scurt timp după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă. De data aceasta însă, fosta asistentă TV a primit marea veste că poartă în pântece un băiețel, lucru care a bucurat-o și mai mult pe bruneta care spera să aibă parte de ambele experiențe. Mai mult, chiar dacă în această fază a vieții, majoritatea graviduțelor sunt atente la numărul de kilograme și se cântăresc constant, Cruduța spune că nu a recurs la acest lucru până acum, întrucât nu-și dorește să nu se alimenteze cum trebuie, de dragul siluetei. Vedeta este deja însărcinată în 6 luni și e extrem de entuziasmată cu privire la perioada nouă din viața sa care o așteaptă în curând.

„Mă simt grăsuță, nici măcar nu m-am cântărit, pentru că nu vreau să intru în depresie, eu vreau să mănânc, să mă alimentez bine. Mă gândesc că poate așa o să țin cont de ce mănânc, și nu vreau, încerc să mănânc sănătos, dar nu pun frâne, dacă mi-e foame, mănânc. Nu prea am pofte, doar de porumb fiert am avut, exact ce nu găsești.”, povestește Daniela Crudu, în cadrul emisiunii WoWNews, de pe Youtube. 

VEZI și: Cine merge în linia întâi la război dacă Rusia atacă România. Răspuns pentru Puya

Câte țigări fumează pe zi

Mai mult, Daniela Crudu și-a propus ca de această dată să nu mai repete niciuna dintre greșelile pe care le-a făcut în prima sarcină. Spre exemplu, bruneta recunoaște fără transparență faptul că la prima experiență de acest gen a avut un stil de viață destul de haotic și că recurgea extrem de des la un viciu foarte nesănătos.

„Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi, eu spun din experiența mea ce vreau să repar, poate atunci (n.r în prima sarcină) fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică „Lasă că merge și așa”, nu merge și așa că nu e așa, dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte.”, a mai dezvăluit aceasta.

Citește și: Irina Fodor, schimbare radicală de look. Fanii au rămas fără cuvinte: „Era să nu te cunosc”

Nu a fost o sarcină planificată

Și, dacă sunt persoane care se întrebau dacă cel de-al doilea copil al Danielei Crudu a fost unul planificat, aceasta recunoaște că totul s-a întâmplat spontan. Totuși, chiar dacă nu-și închipuia vreodată că va fi mămică a doi copii atât de rapid, vedeta este recunoscătoare pentru tot ce trăiește în prezent.

„Nu am planificat copilul, a venit așa. Eu până la vârsta asta nu am rămas niciodată însărcinată și mi-am dorit, eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate. M-am bucurat, apoi mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură.

Sincer, mamă de doi copii nu mă vedeam așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit, dar nu s-a întâmplat, dar totul e când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi.”, mai spune Daniela Crudu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și: Ioana Ginghină, adevărul despre relația cu mama sa. Motivul pentru care au ajuns adesea la cuțite: „Am început să ne certăm foarte mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel