Câți bani a câștigat Leonard Doroftei din box. Sportivul a făcut mărturisiri surprinzătoare: „Cu cecul am fugit direct și mi-am luat casă”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Leonard Doroftei, fostul mare pugilist, a dezvăluit în cadrul podcastului realizat de Bursucu detalii surprinzătoare despre câștigurile sale din box. 

În urmă cu cinci ani, într-o perioadă dificilă a vieții sale, Leonard Doroftei a plecat în Canada, împreună cu soția sa, Monica, și cu cei trei copii ai lor, Vanessa, Alexandru și Adrian. În anul 2023, fostul mare pugilist a primit licența de antrenor de box și a început să predea lecții copiilor de emigranți români, deschizându-și ulterior propria sală de box. Familia lui Leonard Doroftei nu s-a acomodat atât de bine în Canada, motiv pentru care, recent, s-au decis să se întoarcă în România.

„N-am câștigat cât ar fi trebuit pentru spectacolul pe care l-am oferit”

Invitat în podcastul realizat de Bursucu, Leonard Doroftei a spus câți bani a câștigat din box. Sportivul a spus că a muncit din greu o viață întreagă și, cu toate acestea, nu a câștigat cât ar fi trebuit pentru spectacolul pe care l-a oferit.

„Am muncit în viață, cu greu. Mi-am făcut o casă pentru copiii mei. Întâmplător a venit o afacere pe care. Am zis wow, un contract pe 25 de ani. Eu nu am terminat casa niciodată, pentru că am luat banii de la casă și i-am băgat în afacere.

Cu banii pe care i-am câștigat s-au scăzut cheltuielile, i-am împărțit cu Interboxul, am plătit taxe și mi-a rămas și mie praful după tobă. Alții fac milioane de euro pentru că sunt ajutați, sunt promovați. Eu am fost aruncat în America.

N-am câștigat cât ar fi trebuit pentru spectacolul pe care l-am oferit, n-am câștigat pentru show-ul pe care l-am oferit. Nu am primit niciodată banii care ar fi trebuit să-i primească un campion”, a spus Leonard Doroftei în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Cum a scăpat Leonard Doroftei de patima băuturii: „Am înțeles că nu pot să mă duc mahmur la antrenament dimineața”

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei din box. Sportivul a făcut mărturisiri surprinzătoare: „Cu cecul am fugit direct și mi-am luat casă”

Când a fost întrebat care a fost suma de bani pentru care lupta, Leonard Doroftei nu și-a dorit să dea o sumă exactă, dar a subliniat că nu a fost suficient pentru a-și asigura viitorul. El a explicat că doar 30-35% din câștiguri rămân la boxer. Leonard Doroftei și-a amintit cum a propus patronului să rupă contractul și să îi ofere o sumă de bani în schimb, lucru care a fost acceptat. Cu acei bani, a reușit să își cumpere o casă. Ulterior, după ce a vândut casa din Canada și cu banii strânși din box, Leonard Doroftei a revenit în România cu niște economii, afirmând că au fost bani munciți cu greu.

„Nu vorbim despre bani. Chiar nu vreau să vorbesc despre bani, că nu asta este ideea. Nu era niciodată o sumă care să-mi poată asigura viitorul. Suma aceea se împarte. Sunt niște bănuți. 30% - 35% din sumă rămâne la boxer. Pe mine m-au vândut în Canada pe niște contracte. Aveam de toate, dar nu aveam nimic. Aveam casă plătită, aveam mașină, aveam salariu, dar când trăgeai linie, 0. Noroc că m-a dus capul și m-am dus la boss și i-am spus că el cheltuie cu mine niște bani.

I-am zis să rupem contractul, dar să-mi dea și mie niște bani, o parte, o sumă. Omul se uita la mine și a zis ok. A doua zi m-a chemat și mi-a arătat contractul. L-am răsfoit, am semnat repede contractul și cu cecul am fugit direct și mi-am luat casă. A fost un bonus. Am putut să îmi iau casă pentru că tot ei m-au girat. Am putut să îmi iau casă. Cu ce am strâns din box, cu casa din Canada pe care am vândut-o, eu am venit cu niște bani. Au fost bani munciți cu greu”, a mai precizat Leonard Doroftei în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Schimbările radicale la care a recurs Răzvan Simion. A renunțat complet la vechiul stil de viață

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel