Câți bani a primit Iancu Sterp pentru doar o săptămână la Survivor All Stars. Mama Geta l-a dat de gol și a dezvăluit suma

Data publicării:
Iancu Sterp, mama Geta/ captură video Voyo
Descriere foto: Iancu Sterp, mama Geta/ captură video Voyo

S-a aflat suma pe care a primit-o Iancu Sterp pentru doar o săptămână de supraviețuit în junglă.

Chiar înainte ca marea finală Survivor România să aibă loc, mama lui Iancu Sterp vorbea despre dorința sa de a-l vedea pe fiul său câștigătorul premiului cel mare în valoare de 100.000 de euro. Femeia și-ar fi dorit ca băiatul său să-și poată construi o casă cu această sumă, întrucât tânărul locuiește în continuare alături de ea. Cu toate acestea, nici suma încasată de fratele lui Culiță pentru doar o săptămână de supraviețuit în junglă nu este deloc una mică, aceasta fiind dezvăluită tot de femeia care consideră că acesta merita mai mult, pentru eforturile și condițiile dure de trai pe care le-a îndurat în show.

”Iancu al meu a muncit foarte mult, l-am susținut de acasă, m-am uitat mereu la televizor, săracul, cât a tras! A fost plătit, din câte am auzit, cu vreo 2.500 de euro, pe săptămână, însă nu e atât de mult pentru ce au ei de făcut acolo. Important ar fi, de fapt, premiul cel mare, de 100.000 de euro.”, spunea înainte de marea finală mama Geta, potrivit Playtech.

Citește și: Zanni, prima reacție după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Am văzut înjurături multe în comentarii, e sub orice critică”

Culiță consideră deznodământul ca fiind unul nedrept

Imediat după ce publicul Survivor All Stars și-a ales favoritul, adică pe Zanni, care a devenit dublu campion al emisiunii, au început să apară și primele reacții negative în acest sens. Și Culiță s-a arătat a fi destul de dezamăgit pentru că nu l-a văzut pe fratele său ridicând trofeul, însă problema artistului a fost alta. Acesta a ținut să atragă atenția asupra sistemului de voturi, care nu s-au înregistrat deloc în timp real. 

„S-a terminat finala Survivor, felicitări Zanni, am făcut unul și mai devreme, dar l-am șters, pentru că eram puțin nervos. Acum sunt calm și gândesc la rece, ceea ce vă spun e că mă bucuram pentru Andrei și Zanni la fel cum mă bucur acum, dar îmi doream din suflet să câștige Iancu, mă bucuram și mai mult,  sânge din sângele meu, nici nu există discuții. Ce nu mi s-a părut ok este că nu se trimiteau mesajele, nu mergeau voturile și puteți să spuneți ce vreți, nu caut o scuză, dar a spus și domnul Dan că voturile au fost cele mai strânse de când există Survivor. S-a pierdut la câteva voturi.”, le-a explicat Culiță Sterp fanilor, printr-un mesaj realizat în mediul online.

VEZI și: Mara Bănică continuă scandalul cu familia lui Culiță Sterp: „Nu-mi mai trimiteți mesaje cu înjurături, v-am acționat în judecată”

Culiță susține că multe voturi nu s-au înregistrat

Astfel, artistul spune că acele zeci de voturi care nu s-au înregistrat puteau fi chiar cele care să facă diferența între cei doi finaliști care s-au luptat pentru premiul cel mare.

„Dacă a fost foarte strâns, diferența ar fi trebuit să fie voturile care nu au mers, foarte multe nu s-ar trimis. Am print screenuri de la oameni care mi-au trimis, trimiteau de 10 ori mesaje și primeau două confirmări înapoi, nu se trimiteau voturile. Așa am pățit eu eu. Nu știu dacă a fost la Zanni așa, dar la Iancu așa s-a întâmplat.”, a continuat acesta.

Citește și: Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel