Câți bani câștigă Irina Fodor din televiziune. Prezintă cele mai celebre show-uri de la Antena 1

Data publicării:

Irina Fodor a dezvăluit principalele surse de venit pe care le are în prezent. 

Irina Fodor prezintă astăzi două dintre cele mai de succes show-uri de pe Antena 1: Chefi la cuțite și America Express, care au luat o mai mare amploare de la an, la an. În acest sens, extrem de multe persoane sunt curioase să afle cât poate câștiga îndrăgita prezentatoare din acest rol, întrucât ambele emisiuni o țin departe de casă extrem de mult timp, astfel încât consecințele faimei sunt pe măsură. Această notorietate i-a adus însă și o comunitate mare de fani în mediul online, acolo unde vedeta primește adesea diferite campanii și, odată cu acestea, o sursă în plus de venit. Astfel, Irina Fodor spune că câștigurile materiale sunt pe măsura muncii pe care o depui, din ambele surse. 

”Cu muncă, se câștigă bine și, și (nr. și din televiziune, și din online) Important e să iei în serios proiectele și să le duci la capăt cât poți de bine, indiferent că sunt online sau la TV”, a spus Irina Fodor, conform Unica.

Citește și: „Eu vreau să văd femei frumoase” Răzvan Fodor, compliment îndrăzneț la adresa Laurei Cosoi: „Nevastă-mea așa s-a construit și ea în jurul meu”

A fost reporter, înainte de a ajunge prezentatoare

Ceea ce probabil nu cunoaște foarte multă lume este faptul că Irina Fodor are o experiență amplă în televiziune, care a început cu ceva ani în urmă. Vedeta a trecut prin mai multe meserii, până să ajungă la cea de prezentatoare, fiind o vreme chiar și reporter de teren. Toate aceste experiențe au ajutat-o extrem de mult în parcursul și succesul de care se bucură astăzi, spunea soția lui Răzvan Fodor în exclusivitate pentru Spectacola.

"Trecerea a fost foarte lină și cred că a venit atunci când am fost pregătită cu adevărat. Probabil până acum nu am fost pregătită. Toată perioada cât am fost reporter a fost o perioadă care m-a ajutat și m-a construit. M-a învățat ce înseamnă live-ul, ce înseamnă să lucrezi în echipă, să mă mulez pe ritmul televiziunii și să înțeleg că programul nostru nu seamănă cu alte joburi. Sunt lucruri care nu pot fi prevăzute. Eu am mai trecut prin experiența asta de a prezenta, începând cu Acasă TV, la Poveștiri de noapte, până la a fi co-host la Vocea României, unde era live, emoțiile erau mari, deci nu a fost o trecere bruscă, a fost una sănătoasă, naturală, care a venit în ani, nu s-a întâmplat de pe o zi pe alta.", a dezvăluit Irina Fodor, pentru Spectacola.

VEZI și: Irina Fodor nu s-a vopsit niciodată. Masca simplă cu ajutorul căreia își îngrijește părul: „O prepar eu în casă”

Lucruri neștiute despre Irina Fodor

Există și câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre prezentatoare America Express. În exclusivitate pentru Spectacola, Irina ne dezvăluia faptul că îi place extrem de mult să construiască și să asambleze diferite lucruri din casă. Mai mult, Răzvan Fodor este cel care se ocupă, predominant, de prepararea zilnică a meselor, ne mai spunea Irina, care are parte de o căsnicie exemplare alături de actorul cu care are împreună și o fiică.

"Îmi place foarte mult să meșteresec. Știu să asamblez mobilă, am asamblat singură o căsuță de unelte, pentru grădină. Îmi place să mă ocup de chestii băiețești, îmi place să mesteresc și o fac constant. Când e ceva de asamblat prin casă, îmi iau manualul de instrucțiuni și mă apuc de treabă. Cred că în felul acesta compensez gătitul de care se ocupă Răzvan, el gătește la noi acasă, de când ne-am cunoscut. Este pasionat de treaba asta. Îi plac gusturile, e pofticios, îi plac diferite bucătării și sare din una în alta, fără niciun fel de apăsare. El efectiv deschide frigiderul și spune "Știu ce o să gătim azi". Eu nu știu să gătesc altfel decât cu rețeta în față.

Îmi mai place foarte mult să citesc, cred că asta m-a și inspirat să dau la Jurnalism. Când am puțin timp, spre exemplu în vacanță, îmi iau cărți după mine și citesc. Am ajuns în etapa de SF. În schimb, sunt terorizată de filmele horror, nu mă pot uita niciun minut, mi se pare că o să visez toată noaptea.", ne-a mai spus Irina Fodor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel