Câți bani primesc vedetele pentru a participa la cele mai cunoscute emisiuni de pe Pro TV și Antena 1. S-a aflat adevărul

Data publicării:

O vedetă de la noi din țară a dezvăluit care sunt sumele ce se pun în joc la cele mai cunoscute show-uri de la noi din țară.

Există mai multe show-uri celebre la noi în țară, iar „America Express”, „Survivor” sau „Spash, vedete la apă!” sunt doar câteva dintre exemple. Totuși, până ca ele să fie difuzate pe micile ecrane, producătorii trebuie să selecteze cu atenție vedetele care vor face ca show-urile să fie extrem de urmărite, dar și să le oferteze pe măsură. În acest sens, Mihai Trăistariu, care la rândul său a fost contactat de anumite televiziune, dezvăluie care sunt prețurile pe care le primesc persoanele publice de la noi din țară.

„La America Express nu m-au ofertat, la Asia Express m-au ofertat. Eu știu, de exemplu, când am fost în junglă, căci asta înseamnă peste tot, că te plătesc pentru fiecare ediție în care reziști să rămâi în competiție. Nu se oferă o sumă fixă, de la început. Ei zic că, dacă reziști 7 ediții iei 7 x 1.500 de euro, nu chiar câte 2.500 de euro pentru o ediție. Depinde cum se negociază și ce vedetă de calibru e.

Dacă îl iei pe Cătălin Botezatu, da, trebuie să îi dai 2.500 de euro pentru o emisiune. Dar dacă iei o vedetă mai micuță, gen Nicole Cherry, merge și cu 1.500 de euro. Așa e și la concursul „Splash! Vedete la apă”, pentru fiecare emisiune în care reziști. Deci, vedetele mari iau cam 2.500 de euro, pentru o emisiune, iar astea mai micuțe iau cam 1.500 de euro, pentru fiecare emisiune”, spune Mihai Trăistariu, potrivit ciao.

Citește și: Iulia Albu și Mike, scandal la psiholog: „Ne-am certat mai rău la decât în America Express”. Au făcut terapie din dorința de a-și salva cuplul

Cât ar fi primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan în America Express

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost primii eliminați din cadrul competiției America Express 2023. Așadar, cei doi au ajuns doar până în a treia etapă a show-ului, întrucât până atunci cartonașul din cufăr fusese verde, lucru care a păzit echipele din fața eliminării. Potrivit click!, aceștia nu au plecat acasă doar cu o experiență inedită, ci și cu o sumă de bani frumușică. Concret, ar fi vorba despre 1.500 de euro de persoană, pentru fiecare săptămână petrecută departe de casă. Astfel, cei doi ar fi ajuns acasă împreună cu suma de 9.000 de euro, iar după spusele lui Mihai Trăistariu, lucrurile par a fi destul de precise.

VEZI și: Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”

Copiii Andreei Esca ar fi cei mai bine plătiți din America Express

Fiecare vedetă în parte își negociază propriul onorariu și suma pentru care practic este dispusă să-și lase confortul de acasă, pentru a se duce în experiența vieții ei. Totuși, potrivit cancan, o echipă ar fi fost cel mai bine plătită decât restul celorlalte. Este vorba despre cea formată din copiii Andreei Esca, Aris și Alexia Eram, care ar fi primit 2.500 de euro pentru fiecare etapă de joc. Astfel, cu cât cei doi rămân mai mult timp în competiție, cu atât suma devine și ea mai rotundă.

Aceștia nu sunt singurii bani cu care se aleg însă vedetele din cadrul competiției America Express, întrucât aici este și o miză finală, adică premiul cel mare. Astfel, timp de aproximativ 2 luni, toate echipele se luptă pentru locul 1, care le aduce și un premiu în valoare de 30.000 de euro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel