Catinca Roman, dovadă de afecțiune față de sora ei. Oana Roman are parte de susținere neașteptată în conflictul cu Marius Elisei

Data actualizării: | Data publicării:

Catinca Roman a făcut front comun cu propria soră, spre uimirea multora.

Mioara Roman a trecut prin clipe grele până de curând. Oana Roman este cunoscută pentru eforturile pe care le face pentru ea, iar cu o ocazie inedită, Catinca Roman a venit cu mai multe detalii referitoare la starea de sănătate a mamei lor.

Vezi și: Oana și Catinca Roman, din nou împreună, la căpătâiul mamei lor. Mioara Roman se află într-o stare critică: ”Situația este încă destul de sensibilă...”

Totodată, este cunoscut și faptul că cele două surori nu se înțeleg bine de mai mult timp, iar ultima dată când a fost adusă vorba despre acest subiect, Catina susținea că făcea eforturi pentru a se reapropia de Oana, cea din urmă refuzând vehement.

Pentru că a fost invitată la „La Măruță”, Catina Roman a oferit detalii inedite despre actuala stare de sănătate a Mioarei Roman.

Catinca admite că ea și Oana sunt ca un cuplu care se ceartă mai mereu, dar care nu va abandona niciodată poziția unită pe care o au față de mama lor. De asemenea, cu mai multe săptămâni în urmă, Oana Roman susținea că se ocupă singură de mama lor, neavând ajutorul dorit din partea membrilor familiei, inclusiv al tatălui ei, Petre Roman.

„Mama e mai bine. Da, a avut o ocluzie intestinală și a trebuit să fie operată. Problema a fost că, din cauza afecțiunilor neurologice pe care le are, operația a fost extrem de delicată. Însă totul a decurs cu bine. Vreau să mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru că s-au ocupat extraordinar de bine de ea. Astăzi au mutat-o pe secție. Probabil pe miercuri, joi, o să o mutăm înapoi la sanatoriu”, a declarat Catinca Roman, în emisiunea „La Măruță”, notează Unica.

Vezi și: Catina Roman, motivul pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „El era prea tânăr. A fost prea mult pentru amândoi”. Cum se înțelege Calina cu părintele său

Catina confirmă certurile dintre ea și Oana, care încă sunt prezente în relația dintre ele, dar, cu toate astea, după ce a dezvăluit cum stă treaba cu starea de sănătate a mamei lor, mai spune că o iubește pe sora ei:

„A fost toată disputa asta cu cearta mea cu soră-mea. După cum ne știi, noi funcționăm ca un cuplu care se ciorovăiește tot timpul, dar stau împreună 60 de ani, până mor. Sunt foarte ok cu Oana. Indiferent de relația dintre noi, nu se pune problema ca vreuna dintre noi s-o părăsească pe mama. Știți foarte bine cât de iubită și ce femeie extraordinară a fost mama. Întotdeauna am admirat-o și am fost alături de ea, indiferent de situație, indiferent ce s-a spus, de problemele prin care a trecut familia noastră. Între frați și surori există mereu probleme. Asta nu înseamnă că nu ne iubim”, a mai declarat Catinca Roman, la PRO TV.

Spre uimirea multora, Catinca pare să îi ofere înțelegere surorii sale, spunând că a trecut prin momente grele. Ba chiar aduce aminte și de Marius Elisei și de Isa. Despre cea din urmă menționează că este foarte atașată de propriul tată, astfel că ea ar fi la mijloc într-un eventual scandal.

„Oana a trecut printr-o perioadă foarte grea, cu separarea, cu divorțul. E ținta atacurilor. Se promovează noua relație a fostului soț ca și cum lucrurile ar fi wow, extraordinare. Cam același lucru s-a întâmplat și acum 10 ani când era cu soră-mea. Wow, marea iubire. Foarte rapid, nu? Eu rog lumea să se gândească că este un copil la mijloc și poate pentru el lucrurile astea nu pică foarte bine, mai ales că Isa este foarte atașată de tatăl ei. Cred că o deranjează un pic și să vadă așa o nouă poveste super fericită și foarte ca și cum restul de dinainte n-ar fi existat”, a mai declarat Catinca Roman, pentru sursa citată.

Vezi și: Catinca Roman, declarații despre relația cu Dan Bittman. De ce nu a mai vorbit cu fostul partener: „Ne respectăm, ne cunoaștem”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel