Catinca Roman nu mai este creatoare de modă! Cu ce se ocupă acum sora Oanei: „Vreau să mă reprofilez”

Data publicării:
Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV
Descriere foto: Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV

Catinca Roman a vorbit despre planurile sale pentru viitor, din punct de vedere profesional.

Catinca Roman era cunoscută până acum ceva timp ca fiind creatoare de modă la bază, însă lucrurile s-ar schimbat, spune sora Oanei, care dezvăluie faptul că a renunțat deja de ceva vreme la această meserie. Chiar dacă arta va rămâne mereu parte din sufletul său și chiar dacă în copilărie a urmat extrem de multe studii în acest sens, vedeta este pregătită pentru o reconversie profesională și pentru a păși pe un nou drum.

„Nu mai sunt creatoare de modă de foarte mult timp, rămâne profesia mea de bază, dar în afară de modă am avut o formare artistică de mică. Am făcut artă, după care am intrat la facultate tot de artă și am reușit să obțin o bursă la o școală de modă din Paris. Atunci s-a speculat foarte mult că am ajuns pe pile acolo.”, a declarat Catinca Roman în cadrul emisiunii PlayTalk.

Citește și: Oana Roman, mesaj tranșant pentru Catinca, după moartea mamei lor: „Când tu nu faci, nu te implici, nu plătești nimic și totuși ești nemulțumit..”

Cu ce vrea să se ocupe

Astfel, Catinca Roman se gândește ca pe viitor să-și înființeze propriul ONG, întrucât aceasta consideră că există extrem de multe nereguli în țara noastră, care, fără implicare și ajutor, nu vor ajunge niciodată să vadă lumina. 

„În acest moment mă străduiesc să pregătesc un nou proiect, care se îndreaptă spre sfera socială. Vreau să mă reprofilez profesional, chiar dacă pentru unii sună dubios că vreau să fac acest lucru la vârsta mea, știu că asta e mentalitatea din România, dar poate reușim să o schimbăm. Vreau să-mi fac un ONG unde să includ mai multe lucruri. Ideea de bază ar fi egalitatea de gen, pentru că cred că trăim într-o țară cu foarte multe probleme legate de violența domestică, discriminare în diverse direcții, a celor săraci. Statisticile sunt absolut îngrozitoare, suntem pe primul loc la mame minore. Cred că asta mi-aș dori.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Dieta prin care Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. A renunțat definitiv la un aliment: „Aveam o dependență”

Se gândește să aibă propriul podcast

Mai mult, aceasta ia în calcul și crearea propriul podcast, care să nu fie însă unul obișnuit, după modelul celor care există deja în mediul online. Catinca își dorește să abordeze diferite subiecte considerate încă a fi tabu de foarte multe persoane și să ofere femeilor, tinerilor o altă formă de educație.

„Sunt câteva ONG-uri care se luptă de ani de zile cu aceste lucruri. Este important să încep de undeva, în cadrul acestui proiect mi-aș dori tare să reușesc să fac un podcast educativ unde să atac diferite subiecte tabu, despre care nu se vorbește în România. Sunt extrem de multe subiecte care în România sub băgate sub preș. Eu niciodată nu am fost încântată de ideea de a fi pe scenă, am fost pusă fără să vreau și m-am gândit că dacă tot m-am plâns toată viața de asta, orice lucru rău dacă știi să-l gestionezi poate fi motoul pentru a face ceva bun.”, mai spune ea.

Citește și: Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Ce spune despre ultimele zile ale mamei sale

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel