Ce a apărut pe pagina de TikTok a lui Mihai Bendeac, la scurt timp după ce Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință. Internauții l-au taxat dur / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/Mihai Bendeac. Sursă foto: Facebook/Andrei Versace Oficial
Descriere foto: Captură video: TikTok/Mihai Bendeac. Sursă foto: Facebook/Andrei Versace Oficial

La doar câteva ore după ce Andrei Versace a fost găsit mort în propria casă, Mihai Bendeac a postat în mediul online un videoclip care a fost criticat dur de internauți. 

Sâmbătă, 21 iulie, Andrei Versace, pe numele său real Andrei Pîrvan, a fost găsit decedat în locuința sa din Capitală. „Regele fițelor”, așa cum se intitula pe rețelele sociale, era mort de o săptămână, iar polițiștii au ajuns la el acasă după ce paznicul blocului în care locuia a semnalat faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Ce a apărut pe pagina de TikTok a lui Mihai Bendeac, la scurt timp după ce Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Andrei Versace a reușit să-i atragă atenția lui Mihai Bendeac. După ce s-a făcut remarcat în mediul online cu viața de lux pe care o trăia, actorul s-a decis să-l facă un personaj în emisiunea de comedie „În puii mei”, de la Antena 1. L-a studiat îndeaproape, iar apoi a început să-l imite perfect pe „Regele fițelor”, iar personajul a avut un succes uimitor la public.

La doar câteva ore după ce Andrei Versace a fost găsit decedat în locuința sa de lux din Capitală, Mihai Bendeac a postat un mesaj controversat. Mai exact, actorul a publicat pe TikTok un filmuleț în care Andrei Versace, personajul pe care îl interpreta, a ajuns în Rai. 

„Dacă ați crezut că barosăneala nu există în Rai, v-ați înșelat. După teribilul accident în urma căruia a trecut la cele sfinte, kilometrul zero al fițelor s-a mutat în ceruri. Ca și în viața reală, Andrei Versace are tot ce-i poftește inimioara, iar Dumnezeu a ținut să-l asigure că totul va fi așa o veșnicie”, scria Antena 1 în anul 2016.

„Ce faceți, băi prăduitorilor? Tot vii? Tot vii? Eu am murit. Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor. Nu știu ce să mă mai fac cu viața asta a mea pe care nu o mai am. Am ajuns si eu aici pe lumea cealaltă. Am ajuns într-un Rai… frumos, corect, pe barosăneală, cum îmi place mie, un Rai făcut pe comandă din rugăciunile din timpul vieții. Nu că pentru mine pe pământ n-ar fi fost Raiul”, este o parte din monologul făcut de Mihai Bendeac, imitându-l pe Andrei Versace.

@jurnalul_unui_burlac

AFTERLIFE.

♬ original sound - Mihai Bendeac

 

Te-ar putea interessa și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse, după ce le-au promovat. Cum se apără iubitul vedetei: „Știu ce înseamnă să nu ai”

Internauții l-au taxat dur pe Mihai Bendeac

Cu toate că videoclipul a fost filmat în urmă cu aproape 10 ani, se pare că internauții nu au știut acest lucru și l-au taxat destul de dur pe actor.

„Nu știu dacă era cazul. Până la urmă e vorba de un deces”, „Bendeac... ce să îi ceri”, „Puteai spune «condoleanțe», pentru că era sursa ta de inspirație  care te-a făcut viral”, „Totuși, dacă nu era el, tu nu aveai pe cine să imiți. Am râs cu toții, dar acum parcă nu mai e chiar așa. Dumnezeu să îl ierte”, „Ăsta e omagiu?”, sunt doar unele dintre comentariile internauților la postarea făcută de Mihai Bendeac pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interessa și: Cunoscutul influencer Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel