Ce a fost nevoită să suporte Rona Hartner în emisiunea Ferma Vedetelor, de pe Pro TV: „Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune”

Data publicării:

Rona Hartner vorbea în trecut despre una dintre emisiunile la care a participat de-a lungul vieții, pe care nu și-ar mai fi dorit să o repete niciodată.

Rona Hartner a rămas astăzi în memoria celor care au iubit-o și au cunoscut-o doar prin intermediul proiectelor, filmelor, emisiunilor, în care aceasta a fost implicată de-a lungul anilor, întrucât boala necruțătoare, cancerul, i-a pus capăt zilelor. Până să primească diagnosticul însă, actrița a participat la cât la multe show-uri și nu a refuzat aproape nicio oportunitate prin care să le arate oamenilor de acasă cine este cu adevărat și ce poate, pe plan profesional. Cu toate acestea, se pare că una dintre aceste emisiuni a adus-o pe actriță în fața unor situații neprevăzute, care, spunea ea în urmă cu ceva timp, i-ar fi declanșat și boala aceasta cruntă. 

Denise Rifai: Până în 2011, numele dumneavoastră apărea pe genericul a 32 de filme, dar mărturiseați că nu sunt cunoscute românilor. În 2017 ați făcut echipă cu un dansator profesionist, într-o emisiune-concurs de dans, însă ați fost nevoită să abandonați. La 2 săptămâni ați participat la un alt reality-show ale cărui probe se desfășurau la o fermă. Acolo, ați fost protagonista mai multor certuri. Ați părăsit competiția după ce ați fost propusă spre eliminare. Cât ați suferit în emisiunile de televiziune?

Rona Hartner: Am suferit foarte mult. Oamenii din acea emisiune care păreau prieteni atunci când i-am văzut, mi-am dat seama că erau cu 2 fețe. În emisiunile pe care le-am acceptat, m-am gândit la performanță. Am vrut să arăt numai performanță, să dansez, să cânt. Ăsta e rolul artistului...În emisiunile astea unde ești doar un simplu om în care lumea dă cu noroi, alea sunt traumatizante. Am slăbit la acea emisiune vreo 20 de kilograme, dar mi-am dat seama că m-am consumat.

Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, că am suferit foarte mult. Nu-mi plac emisiunile în care artistul este pus ca într-un insectar, cu niște probe, ca să vedem cât suferă. Mi se par niște experimente. Nu am știut că sunt închiși niște artiști și observați. Mi se pare de un sadism incredibil. Nu mă mai interesează genul ăsta de emisiuni niciodată”, spunea Rona Hartner în emisiunea de la Kanal D, potrivit click!

Citește și: Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner

Dacă în timpul vieții actriței, tatăl adolescentei de 15 ani nu și-a exprimat vreodată dorința de a petrece timp cu fiica lor, astfel încât aceasta a făcut întotdeauna sacrificii pe cont propriu pentru a-i oferi fetei tot confortul de care a avut nevoie. Acum însă, după moartea sa fulgerătoare, bărbatul își dorește să consolideze o relație cu Sumayla, iar familia nu vede deloc cu ochi buni acest lucru, considerând că Rocco nu face altceva decât să o îndepărteze pe fată de rudele Ronei Hartner, care au fost alături de ea în toți acești 15 ani. 

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui.

Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a mărturisit sora Ronei Hartner, potrivit unica

Citește și: Cum a fost Rona Hartner umilită de Primăria Capitalei, cu două săptămâni înainte de deces. Vestea care a dărâmat-o pe artistă

„Este foarte vulnerabilă acum și e greu să ia decizii”

Astfel, rudele Ronei își propun să rămână alături de adolescentă în Franța, acolo unde aceasta îți dorește să trăiască în continuare. Bunica, dar și unchiul său, care vor sta cu ea, se vor asigura că aceasta nu va fi în niciun fel manipulată și își va lua propriile decizii. 

„Ea săraca sigur că este foarte amărâtă(n.r. fiica Ronei), mama ei era totul pentru ea, Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea, mai ales după ce o să fie și înmormântarea, atunci vor ieși emoțiile la suprafață. Rămâne în Franța ea, așa vrea, aici are toți prietenii, s-a născut aici. Noi o să facem tot ce-ar fi făcut Rona pentru fata ei, chiar dacă nimeni nu-i poate înlocui mama. O să ne străduim să-i alinăm cât mai mult pierderea, astfel încât să nu vadă că nu e copilul nimănui. Tatăl ei a apărut acum ca din fum și vrea el să aibă relații cu fata, dar ea nu prea vrea. Este foarte vulnerabilă acum și e greu să ia decizii, dar noi o să fim lângă ea să o protejăm în acest momente.”, a mai dezvălui aceasta, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel