Ce a răspuns Dana Roba când a fost întrebată câți bani câștigă lunar. Suma colosală pe care o încasează zilnic ca make-up artist: „Cei de la ANAF m-au întrebat dacă suma e lunară”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Dana Roba a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a spus ce sumă câștigă zilnic din meseria de make-up artist. Reprezentanții ANAF fost atât de uimiți încât au întrebat dacă suma este, de fapt, lunară. 

Chiar dacă în urmă cu un an medicii nu-i mai dădeau șanse prea mari la viață, Dana Roba și-a revenit spectaculos după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul soț cu un ciocan în timp ce dormea. Daniel Balaciu, fostul soț, se află acum în spatele gratiilor, primind o pedeapsă cu executare de 7 ani. Make-up artista nu va uita niciodată clipele tragice prin care a trecut, însă face tot posibilul să fie bine de dragul feților sale, Celine și Chantal. 

„Acum predau curs de la 9:00 la 17:00. La ora 17:00, maxim 17:45 închid salonul și plec la școală, să ajung la 18:00 să iau fetele”

La scurt timp după ce aproape a fost ucisă în bătaie, Dana Roba s-a întors la muncă pentru a le asigura un trai decent micuțelor sale și pentru ca acestea să nu ducă lipsă de nimic. Pe lângă faptul că este make-up artist, Dana Roba are cliente pe care le și coafează, dar face și cursuri de make-up. Visul ei a fost să devină cel mai bun make-up artist și a muncit pentru asta, iar acum este și răsplătită pentru eforturile sale.

„Acum predau curs de la 9:00 la 17:00. La ora 17:00, maxim 17:45 închid salonul și plec la școală, să ajung la 18:00 să iau fetele. Într-adevăr, sâmbăta lucrez și 15 ore. Dacă am mai mult de lucru, atunci o trimit pe bonă după copii la școală. Am o fată care mă ajută și o plătesc la zi. Ce să fac? Trebuie.

Anul acesta, diferit de alți ani, aveam o fată care îmi dădea la mână (n.r. produsele de machiaj), ca să îmi fie mai ușor să lucrez. Anul acesta nu mi-am mai luat. Am preferat ca banii ăia să-i dai Raisei să aibă grijă de copii. Am preferat să trag eu singură, nu contează că mâna lucrează pe jumătate, de fapt lucrează 1000%, dar se poate îndoi pe jumătate”, a spus Dana Roba, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Nicoleta Nucă, temeri cu privire la sarcină. Ce frică are artista legată de bebeluș: „Nu primești un manual de instrucțiuni când te pregătești să devii părinte”

Ce a răspuns Dana Roba când a fost întrebată câți bani câștigă lunar. Suma colosală pe care o încasează zilnic ca make-up artist: „Cei de la ANAF m-au întrebat dacă suma e lunară”

După cum spuneam, pe lângă machiaj și coafură, Dana Roba face și cursuri de machiaj. Invitată în podscastul realizat de Bursucu, întrebată câți bani face într-o lună normală, Dana Roba nu a vrut să răspundă, însă a precizat că pentru curs, prețul este de 5000 de lei. Mai mult, după cum preciza chiar ea în urmă cu ceva timp, clientele sale plătesc bani frumoși și pentru machiaj.

Cele care își doresc să se machieze la ea scot din buzunar 400 de lei pentru un machiaj normal și 700 pentru unul de mireasă. Deși suma exactă pe care o câștigă lunar nu este cunoscută, clientele sale plătesc sume considerabile pentru serviciile sale, iar Dana Roba are un câștig semnificativ.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu îmi ajung banii de la o lună la alta pentru tot ce avem nevoie ca familie. Nu trebuie să mă împrumut la nimeni. Nu am rate, doar chiria de la salon care este 600 de euro pe lună. Eu cred că Dumnezeu îmi va da și un spațiu unde să îmi desfășor activitatea. Nu am probleme din punct de vedere financiar.

Și acesta este un subiect în proces. Cei de la Protecția Copilului m-au întrebat din prima câți bani fac pe lună, cu câți bani țin copiii. Le-am spus cât și apoi le-am zis să sune la ANAF să întrebe cât bat pe casă dacă nu mă cred.

Când au venit cei de la ANAF au zis să le dau suma. Fix în ziua aia bătusem 5000 de lei. Aveam o cursantă de la Cluj și am bătut bani pe casă, că femeia mi-a dat 5000 de lei. Când au auzit 5000 de lei, unul dintre ei m-a întrebat dacă suma e lunară. I-am zis că nu, ci pe zi. A zis că nu a înțeles și i-am explicat că am început un curs cu o fată și mi-a dat 5000 de lei pe curs care durează 5 zile”, a mai precizat Dana Roba, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel