Ce a scris Adrian Mutu despre cea care i-a dat viață, în cartea sa, "Revenirea din Infern". Rodica Mutu s-a stins din viață, la 71 de ani

Data publicării:
Sursa foto: Adrian Mutu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Mutu, instagram

Este doliu în familia lui Adrian Mutu. Mama antrenorului de la Neftchi Baku s-a stins din viaţă. 

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura, sora lui Adrian Mutu, pe conturile sale de socializare.

Ce a scris Adrian Mutu despre cea care i-a dat viață, în cartea sa

În cartea "Revenirea din Infern", Adrian Mutu a vorbit despre mama sa şi despre cuvintele pe care i le-a spus când s-a dus prima dată la fotbal. 

"Îmi aduc aminte perfect momentul în care am intrat în casă. Nu mai ştiu dacă plânsesem de ciudă, poate o făcusem în scara blocului, să nu mă vadă prietenii, dar am şi acum acea imagine în memorie: nu am salutat, nu m-am spălat pe mâini, ci am păşit direct în sufragerie şi am întrebat: "Mami, în ce an sunt născut eu, în 1978, nu?", "Nu, în 1979!", "Ba nu, trebuie să fie 1978, pentru că aşa au spus antrenorii de acolo, că-s buni doar cei născuţi atunci", "Nu, mămică, 1979!", "Nu e adevărat, o să le zic că sunt mai mare!". 

(...) Mama şi tata, Rodica şi Spiridon, Spirache, se cunoscuseră la fabrică, la Dacia. Seniorul glumea mai mereu, spunea că era din Călugăreasa, în Gorj, acolo unde "foamea şi-a rupt gâtu'". Iubise matematica şi, deşi nu făcuse mult sport prin generală, era recunoscut drept un copil cu o condiţie fizică ieşită din comun. Jucase puţin fotbal, ca portar, la Gilortul Târgu Cărbuneşti. 

Citește continuarea pe DC SPORT



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel