Ce afacere are Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Concurentul face bani frumoși

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina și Cornel, cuplul de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi vor deveni părinții unei fetițe și deja au ales un nume deosebit pentru micuță.

Iustina și Cornel Luchian, unul dintre cele mai celebre cupluri de la „Insula Iubirii”, și-au unit destinele cu câteva luni în urmă, alegând să se ierte reciproc și să își mai dea o șansă. Iustina a aflat că este însărcinată chiar în Thailanda, iar la auzul veștii, logodnicul ei a izbucnit în lacrimi de fericire, uitând de toate momentele dificile prin care au trecut pe parcursul reality-show-ului.

Deși acum se bucură de o perioadă minunată din viața lor, în timpul emisiunii cei doi au avut parte și de multe momente dificile. Iustina i-a adus nenumărate jigniri logodnicului ei și deși s-a lăudat în repetate rânduri cu cadourile scumpe pe care i le face bărbatul, concurenta a declarat la „Insula Iubirii” că acesta nu are atât de mulți bani pe cât crede lumea.

Te-ar putea interesa și: Ce nume a ales Larisa Iordache pentru bebeluș: „Eu mi-aș dori o fetiță”

„Oamenii nu ştiu că el nu are atât de mulţi bani cum pare”

„Oamenii nu ştiu că el nu are atât de mulţi bani cum pare. Eu ştiu cel mai bine. El are oricum niște probleme cu statul şi el voia, când ne întoarcem acasă, să mă pună pe mine administrator şi el să nu mai apară pe firmă”, a spus Iustina în timpul unei discuţii cu una dintre ispitele de pe insulă.

Cornel este proprietarul unei firme de materiale de construcții, iar evoluția afacerii sale este remarcabilă. Pornind de la zero, a reușit să atingă o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de lei. În 2022, compania sa a înregistrat un profit de 1.348.034 lei. Ascensiunea a început în 2018, când a realizat o cifră de afaceri de 175.644 lei.

În 2019, cifra de afaceri a crescut spectaculos la 2.579.291 lei. De la un profit de 87.164 lei și un singur angajat în 2018, Cornel a ajuns în 2019 la un profit de 1.847.871 lei și 5 angajați. În prezent, echipa sa numără 6 angajați, potrivit SpyNews

Cornel are o poveste impresionantă de viață. Cu mulți ani în urmă, bărbatul a suferit un accident de mașină extrem de grav care i-a fost aproape fatal, după cum a declarat chiar soția sa, în timpul emisiunii. Bărbatul a trecut prin mai multe operații și ca printr-o minune s-a recuperat foarte bine.

„A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a povestit Iustina, la Insula Iubirii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel