Ce cadouri au primit invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță. Mirii nu au lăsat pe nimeni să plece acasă cu mâna goală / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Captură foto: Instagram/Monica Bîrlădeanu
Descriere foto: Captură foto: Instagram/Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu și-au lăsat invitații să plece cu mâna goală de la nunta lor! După eveniment, fiecare oaspete a plecat acasă cu câte un cadou.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au trăit cele mai frumoase momente din viața lor, după ce și-au unit destinele, sâmbătă, 5 octombrie și au devenit oficial soț și soție. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de poveste, la Palatul Snagov, unde au fost prezenți sute de invitați, printre care și multe vedete din showbiz, precum Adelina Pestrițu și soțul Virgil Șteblea, Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Gina Pistol, actrița Maria Buză, Andreea Raicu.

Cu toate că mirii au încercat să păstreze totul cât mai discret posibil, pe rețelele de socializare au apărut imagini de la nunta celor doi. Invitații la petrecere nu s-au putut abține și au postat mai multe fotografii și videoclipuri în mediul online cu cei doi.

Proaspeții însurăței au întors toate privirile în ziua cea mare. Monica Bîrlădeanu a strălucit, fără doar și poate, în ziua nunții. Ea a ales pentru marele eveniment două rochii de mireasă spectaculoase, ambele model sirenă ce i-au pus în valoare silueta. Mirele Valeriu Gheorghiță a fost și el la înălțime și a purtat un costum elegant, albastru închis cu papion.

Te-ar putea interesa și: Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Invitații au plecat cu brațele pline de la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță 

Decorul de vis și meniul exclusivist au completat perfect atmosfera evenimentului, dar surprizele nu s-au oprit aici. Invitații s-au distrat de minune, iar după nuntă, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu au vrut să-i lase să plece cu mâna goală, așa că au pregătit pentru fiecare câte un cadou special, ca semn de recunoștință pentru prezența lor. Aceștia au plecat acasă cu un pachet cadou, ambalat frumos într-o cutie elegantă în formă de inimă. 

„Cum mi-a așteptat oaspeții aseară... în aromele superbe, cu cadouri pregătite pentru fiecare oaspete”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

„O nuntă așa cum am visat amândoi”

Monica Bîrlădeanu a avut parte de nuntă ca în povești și a mărturisit că aceasta a fost „nunta visurilor” pentru ea și Valeriu Gheorghiță: la palat, în două rochii de vis, într-un decor superb, în arome perfecte și cu oaspeți aleși.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a transmis Monica Bîrlădeanu, pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel