Ce consumă Gigi Becali în fiecare dimineață. Alimentul care îl ajută să se mențină în formă, la 65 de ani

Data publicării:

Gigi Becali a dezvăluit cum se menține în formă, la 65 de ani. 

Ajuns la vârsta de 65 de ani, Gigi Becali are mare grijă de sănătatea lui. Latifundiarul din Pipera și-a schimbat radical viața, astfel că este foarte atent când vine vorba despre alimentație.

Ce consumă Gigi Becali în fiecare dimineață

În cadul unui interviu, Gigi Becali a mărturisit că dimineața consumă doar ouă de prepeliță și de fazan. Patronul FCSB recunoaște că nu mai mănâncă ouă de găină deoarece au colesterol prea mare. 

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar.”, spune Gigi Becali.

Când vine vorba de carne și mezeluri, Gigi Becali susține că mănâncă foarte rar.

„Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri. Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a spus Gigi Becali, potrivit csid.ro.

Ce beneficii au ouăle de prepeliță

Pentru că sunt atât de mici, aceste ouă sunt surprinzător de bogate în nutrienți. Un singur ou de prepeliță asigură o parte semnificativă din necesarul zilnic de vitamina B12, seleniu, riboflavină și colină, alături de puțin fier - toate acestea într-o porție care conține doar 14 calorii.

Seleniul și riboflavina sunt nutrienți importanți care ajută organismul dumneavoastră să descompună alimentele pe care le consumați și să le transforme în energie. Seleniul ajută, de asemenea, la asigurarea unei funcții tiroidiene sănătoase. Între timp, vitamina B12 și fierul promovează o funcție sănătoasă a sistemului nervos și ajută la menținerea unui nivel optim de energie prin rolul lor în formarea globulelor roșii. În plus, colina este vitală pentru a ajuta organismul dumneavoastră să producă acetilcolină, un neurotransmițător care trimite mesaje de la sistemul nervos la mușchi.

Beneficii

Ouăle de prepeliță sunt bogate în nutrienți și pline de antioxidanți care promovează sănătatea și care pot ajuta la inversarea deteriorării celulare și la tratarea simptomelor de alergie. Un studiu de 7 zile efectuat pe 77 de persoane cu rinită alergică a constatat că simptome precum strănut, congestie și curgere a nasului s-au ameliorat la 1 oră după ce au luat un supliment de antioxidanți și zinc din ouă de prepeliță. Cu toate acestea, nu este clar dacă numai compușii din ouă au fost responsabili pentru beneficii.

În plus, un studiu efectuat pe șoareci a constatat că gălbenușul de ou de prepeliță a ameliorat simptomele esofagitei eozinofilice, o afecțiune inflamatorie severă cauzată de alergiile alimentare, potrivit healthline.com

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel