Ce dureri îndură Cristina Șișcanu în locul operațiilor estetice. Este singura procedură la care apelează

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Șișcanu și-a anunțat fanii că adoarme în dureri.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține la curnet fanii cu cele mai noi evenimente din viața ei. Nici de această dată nu este o excepție pentru Cristina.

Vezi și: Cristina Șișcanu își face gânduri de mamă. Decizia din cauza căreia nu mai poate adormi: „Mă gândesc ce...”

Vedeta mărturisește că are sensibilitate dentară în urma unei intervenții la nivelul gingiilor. Ea face aceasă procedură încă din 2011, iar pe atunci nu exista tehnica din prezent, fapt ce ducea la o durere inimaginabilă pentru cel care avea parte de „albirea dinților”.

Cristina admite că nu a recurs niciodată la operații estetice, această procedură fiind singura la care a apelat ea. Recent, a mers din nou la clinica dentară, acolo unde își menține dantura perfectă.

Vizita la doctor nu a fost lipsită de durerile aferente, mai ales că la vremea când abia începuse ea procedurile nu exista tehnologia zilei de astăzi.

„Știți că eu împărtășesc cu voi și momentele fericite, dar și cele în care nu mă simt tocmai bine, cum este cel de acum. Îmi amintesc că și acum 12 ani, înainte de nuntă, mi-am făcut albire dentară. Pe vremea aceea se făceau cu lampa și atât de tare m-au durut dinții, încât noaptea a trebuit să-l rog pe doctorul de la vremea respectivă să vină să-mi facă ceva să nu mă mai doară dinții.”

Vedeta pare că s-a confruntat cu întrebări din partea publicului, precum de ce ar avea nevoie de această albire dentară. Mai mult, ea recunoaște că a mers constant la cabinetul doctorului pentru aceeași intervenție.

„Mi-a făcut atunci niște injecții în gingii, ca un fel de anestezie, ca să suport mai ușor durerile. Ei, și din când în când îmi fac această albire dentară. Unii dintre voi o să spună ”De ce îți trebuie?”. Este singura chestie estetică pe care mi-o fac, cu acest gen de consecințe. Nu aș recurge la intervenții din astea grave, nu sunt grave, dar mă rog, cu recuperări, cu chestii de genul acesta. Cel puțin nu acum, eu sunt fricoasă.

Vezi și: „Primitivismul” fanilor ei a făcut-o să reacționeze. Cristina Șișcanu explică pozele considerate de unii ca fiind indecente: „Îmi vine să mă mut de aici”

Ce voiam să vă spun este că mi-am mai făcut de atunci de câteva ori albirea și de fiecare dată, în seara zilei în care îmi fac albire, am o sensibilitate la dinți și mă dor. Am luat niște antiinflamatoare și am o sensibilitate. M-am băgat în pat și aștept să-mi treacă. (...)”, a mai zis ea.

Totodată, pe lângă sensibilitatea dentară, vedeta își face griji și din cauza „gândurilor de mamă”, așa cum precizase chiar ea, în urmă cu mai mult timp:

„Am vrut să mai trag un pui de somn, dar efectiv nu reușesc, nu pot să dorm! Mi-am făcut o cafea și am zis 'Gata'. M-am învârtit, n-am reușit pentu că m-am trezit la 06:50 și am pregătit-o pe Petra pentru școală, a plecat și după aceea am vrut să mai trag un pui de somn, dar n-am reușit pentru că m-au luat tot felul de gânduri, mă gândesc ce responsabilități am, ce am de făcut azi, ce am de făcut mâine. Să fiu în grafic cu toate(...) ”, a zis Cristina, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Cristina Șișcanu a dat lovitura cu ultimele sale declarații. Vedeta le-a explicat femeilor casnice ce ar trebui să facă: „Soțul nu prea este implicat în activitățile casei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel