Ce face Neti Sandu când astrele arată ceva rău în viitorul ei. Reacția pe care o are astrologul când vede că este în pericol

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu a dezvăluit ce face atunci când astrele arată că un apropiat de-al ei este în pericol, dar și cum reacționează când vede ceva rău în viitorul ei. 

 

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive vedete de la Pro TV. Ea oferă zilnic previziuni astrologice în cadrul rubricii „Horoscop” de la Pro TV. Vedeta este adesea întrebată de apopiați ce le rezervă astrele. Nu se sfiește niciodată să le spună cum le va fi viitorul, însă, într-un interviu pentru EGO, prezentatoarea a dezvăluit că atunci când vede ceva rău în astre are o regulă simple, le spune că vine ceva rău, dar nu ce se întâmplă.

„Apropiaților le spun dacă vine ceva rău. De multe ori sunt într-o pasă proastă și le spun: «Trebuie să ai răbdare, că asta este, a intrat Marte în Balanță, iar tu ești Balanță. Nu are cum să fie bine. E un șoc, un moment de criză, dar trece”, a spus Neti Sandu.

„Dacă e o iminență de moarte sau de accident, omul poate schimba dacă-și schimbă atitudinea interioară”

Renumitul astrolog știe când apropiații traversează o perioadă dificilă, însă nu are voie să spună din ceea ce vede în astrogramă. Mai mult, unele persoane se pot ghida după previziune pe care aceasta o face și cred că nu mai pot schimba lucrurile. Vedeta susține însă că situația poate fi schimbată.

„Nu e voie să spui. Orice carte de astrologie începe cu așa ceva, că nu ai voie să spui ceva rău. Omul poate schimba!  Dacă e o iminență de moarte sau de accident, omul poate schimba dacă-și schimbă atitudinea interioară. De aceea nu e voie. Dacă eu îți spun că o să mori și ești o fire slabă, o să crezi că nu se mai poate face nimic. Ba da, se poate”, a precizat Neti Sandu pentru EGO.

Te-ar putea interesa și: Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Ce face Neti Sandu când astrele arată ceva rău în viitorul ei. Reacția pe care o are astrologul când vede că este în pericol

Celebrul astrolog a dezvăluit că atunci când observă în harta sa astrală semne ale unor evenimente nefavorabile în viitorul său, adoptă o abordare calmă și echilibrată. Deși recunoaște că există momente de tensiune în care reacționează impulsiv, își concentrează eforturile pentru a evita riscurile în momentele critice. Cu toate acestea, astrologul subliniază că nu își trăiește viața în funcție strict de predicțiile astrale.

„Am avut răbdare să treacă momentul, știu să mă dozez. Am și momente de criză când mă enervez rău și nu mai contează, dar nu în momente foarte importante. Dacă știu că urmează o perioadă grea, am grijă să nu fac lucruri riscante, dar nu pot să zic că îmi ghidez viața după astea.

Trăiesc normal, dar știu în fiecare clipă unde sunt planetele, că scriu zilnic și am harta în fața. Știu că astăzi, spre exemplu, Luna este până la prânz în Taur și după intră în Gemeni, adică prima parte a zilei este mai așezată, a doua este cu zăpăceală! Scriu în fiecare zi, șterg cu guma și pun următoarele mutări, ca la șah. Toată harta este scrisă cu un creion ca să pot să șterg. Nu am cum altfel să fac o prognoză, că nu o fac din cap, o fac uitându-mă pe hartă, e mai ușor așa!”, a declarat Neti Sandu.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer a dat cărțile pe față. Ce relație are cu foștii socrii, după ce tatăl Deei a mărturisit public că fiica sa a scăpat de chinul vieții ei după divorț

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel