Ce i-a cerut Rona Hartner prietenei sale, cu puțin timp înainte să moară: „Avea o voință incredibilă să trăiască. Ea a crezut tot timpul că va învinge”

Data publicării:

Prietena Ronei Hartner a dezvăluit ce i-a cerut artista, cu o săptămână înainte să moară. 

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, în data de 23 noiembrie 2023, după ce a pierdut lupta cu cancerul nemilos, care i-a măcinat organismul. Raluca Andreea Andrei, una dintre prietenele de suflet ale Ronei Hartner, a dezvăluit ce a vorbit cu regretata artistă, cu o săptămână înainte să își dea ultima suflare. 

Ce i-a cerut Rona Hartner prietenei sale, cu puțin timp înainte să moară

Prietena Ronei Hartner a povestit că artista a rugat-o să îi facă rost de o perucă, fiind conștientă de faptul că terapia va fi foarte dură și îi va afecta părul. Aceasta a sperat până în ultima clipă că va ieși învingătoare și de data aceasta din lupta cu boala nemiloasă. 

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni. Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă! Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume', a povestit Raluca, potrivit click.ro.

Raluca Andreea Andrei a mărturisit că se afla la spectacol alături de Horia Brenciu, Ana Baniciu și Irina Rimes. Toți cei prezenți acolo au avut un șoc la aflarea veștii și au izbucnit în plâns. 

„De câteva zile, ea nu a mai răspuns la telefon, deși am văzut era activă pe whatsapp, dar era sora ei. Când a pus sora ei anunțul acela pe Facebook, nouă nici nu ne-a venit să credem. Eram la spectacol cu Horia Brenciu, Ana Baniciu și Irina Rimes, toți acolo. Ne uitam efectiv unii la alții și plângeam! Lui Brenciu nu-i venea să creadă. S-a pus pe jos și a izbucnit în plâns disperat!', a adăugat ea.

Cum au arătat ultimele clipe din viața Ronei Hartner

„Este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales, care nu acceptă că și-a pierdut unul din copii. Eu m ajuns șansa să-mi petrec ultimele clipe cu ea. Am venit din Canada direct la spital, suferința ei era calmată de medicamente. Eu i-am spus că merg că iau o cafea, să bem împreună, și i-am zis „așteaptă-mă”. M-am întors, am stat de vorbă la ea și odată am văzut-o că a zâmbit cu zâmbetul ăla frumos al ei și am întrebat-o ce vede de se bucură așa. Și atunci a plecat, cu zâmbetul pe buze.”, a dezvăluit Rindel Hartner, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Artista va fi înmormântată în România

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a scris Rinda Hartner, pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel