Ce impact a avut divorțul asupra Ramonei Olaru: „Am luat de peste tot câte o lecție”. Care este statusul sentimental din prezent

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram

Ramona Olaru a dezvăluit mai multe detalii neștiute din viața sa intimă.

Ramona Olaru a trecut prin mai multe dezamăgiri în dragoste, una dintre ele fiind chiar divorțul de fostul soț, Bogdan Olaru. Cei doi au avut un mariaj timp de trei ani de zile, după care, conform zvonurilor de la vremea aceea, blondina de la Neatza ar fi aflat că este înșelată. Aceasta a decis să pună astfel capăt poveștii de iubire în 2019, însă, în prezent, mărturisește că nu mai are niciun resentiment, deși un astfel de eveniment ar putea lăsa o traumă destul de adâncă pentru mai multe persoane. Vedeta spune că și-a învățat lecția în urma divorțului cu fostul soț, iar acum simte că a renăscut.

„Nu am fost deloc descurajată! Chiar am simțit că m-am născut a doua oară când am divorțat! Am luat de peste tot câte o lecție și am aplicat-o mai târziu în viața mea.”, a declarat Ramona Olaru potrivit viva.

Citește și: Ramona Olaru nu mai vrea să audă de Cătălin Cazacu: „A fost incredibil de rău. Multe lucruri urâte, groaznice”. Vedeta, traumatizată de fosta relație

Își dorește mai mult romantism în relații

Chiar dacă este o femeie extrem de frumoasă, carismatică și plină de umor, Ramona Olaru nu este cea mai norocoasă persoană și când vine vorba de viața sentimentală. Vedeta a trăit mai multe povești de dragoste mediatizate, care s-au sfârșit printr-o despărțire, una dintre ele fiind cea cu Cătălin Cazacu, când frumoasa asistentă primise chiar și inelul de logodnă. Chiar dacă era pe punctul de a ajunge în fața altarului, Ramona Olaru spune că niciunul dintre foștii iubiți, inclusiv Cazacu, nu au prioritizat-o până acum și nu i-au oferit romantismul de care aceasta are nevoie. 

„Nu m-a dat niciunul pe spate cu gesturile romantice, așa că încă îl aștept pe ăla perfect care să mă prioritizeze în orice moment și să îmi aplice Princess treatment! Și e aproape, căci am rezolvat multe cu mine.”, a mai declarat ea, pentru sursa citată.

VEZI și: Ramona Olaru, copilărie marcată de lipsuri și probleme. Cum era relația cu părinții: „Au rămas cu ideea că nu se poate mai mult”

Este singură în prezent

Cătălin Cazacu este însă de domeniul trecutului, întrucât blondina a mai avut și alte încercări de relații, până acum. Cu toate acestea, se pare că nici acei bărbați nu s-au ridicat la standardele sale, astfel încât aceasta anunță că este pregătită pentru noi povești de dragoste.

„Păi au trecut vreo două luni, dar nu a îndeplinit tot ce îmi doresc, așa că sunt liberă pentru cel bun! Mă bucur de viață la maximum cu cine îmi place, când îmi place!”, a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

Cât despre dorința de a deveni mamă, Ramona Olaru nu și-a ascuns niciodată acest vis de fanii săi. Aceasta se proiectează curând a da naștere unei fete, motiv pentru care își dorește să găsească cel mai potrivit partener.

„Sigur se va întâmpla curând! Fată! Mă văd mamă de fată, prima dată. Sunt în punctul în care pot face din ea cea mai frumoasă, educată și mișto domnișoară.”, mai spune ea.

Pe aceeași temă: Gestul făcut de Ramona Olaru, care l-a determinat pe Cătălin Cazacu să o uite complet: „Tot tac din gură, dar...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel