Carmen Brumă a dezvăluit ce ingredient nu trebuie să conțină o etichetă curată.
Carmen Brumă le este aproape fanilor săi în ultima vreme cu foarte multe sfaturi ce țin de o nutriție corectă și de o viață sănătoasă și echilibrată. După cum declara în urmă cu ceva timp celebrul nutritionist, dacă vrem să slăbim și să trăim sănătos, nu este nevoie neapărat să facem sport, însă trebuie să fim extrem de atenți la mâncare. De asemenea, eticheta curată a produselor trebuie să fie alt factor decisiv, atunci când cumpărăm un aliment, spune Carmen Brumă. În acest sens, antrenoarea a dezvăluit care este ingredientul pe care trebuie să-l evităm întotdeauna, atunci când mergem la cumpărături.
„Un ingredient pe care-l găsești foarte des pe eticheta produselor din supermarket este siropul de glucoză-fructoză. De ce trebuie să-l eviți? Pentru că îngrașă, afectează ficatul și pentru că creează acea rezistență la dopamină, adică scăderea capacității de percepție a plăcerii.”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare.
Citește și: Motivul pentru care trebuie să gătești pastele al dente. Carmen Brumă: „Ajută sănătatea și silueta”
View this post on Instagram
În altă postare făcută zilele trecute pe rețelele de socializare, Carmen Brumă a dezvăluit cum ne putem întări imunitate în această perioadă grea, în care gripele sunt la orice pas. În acest sens, celebra antrenoare consideră că aici este vorba despre un cumul de factori pe care trebuie să-l respectăm, care includ nutriție corespunzătoare, odihnă și mișcare.
„Unul dintre cele mai căutate subiecte în această perioadă este stimularea sistemului imunitar sau întărirea sistemului imunitar. Așa cum am mai spus și în alte rânduri, eu cred că un sistem imunitar echilibrat nu se obține printr-o singură măsură, ci printr-un complex de măsuri, o conduită de viață, un stil de viață, care include o alimentație echilibrată, somn de calitate, mișcare practicată în mod constant, evitarea kilogramelor în plus, hidratare corespunzătoare, managementul stresului și, nu în ultimul rând, suplimente alimentare de calitate, la recomandarea medicului.”, a spus Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.
Te poate interesa și: Alimentul care ajută ficatul și crește imunitatea. Cristian Mărgărit, nutriționist: „Trebuie să ocupe cea mai mare parte din dieta noastră”
De asemenea, dacă am contactat totuși gripa și vrem să scăpăm mai repede de ea, Carmen Brumă scoate în evidență un aliment minute. Nutriționista promite rezultate miraculoase, întrucât supa de găină, căci despre ea este vorba, are un aport foarte mare de vitamine.
„Un aliment care te ajută când ești răcit sau ai gripă, să te simți mult mai bine este banala supă de pui. De ce? Pentru că ea conține un aminoacid, care este cisteină și care contribuie la decongestionarea căilor respiratorii, adică te ajută să scapi de senzația nesuferită de nas înfundat. Dacă adaugi și niște pătrunjel, pentru un aport de vitamina C, este senzațional.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.
VEZI și: Cum să scapi de kilogramele acumulate de sărbători. Carmen Brumă, trei sfaturi esențiale
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News