Ce l-a determinat, de fapt, pe Petre Roman să pună punct căsniciei cu Mioara Roman: „Mi-am pierdut mințile”

Data publicării:
Petre Roman, Mioara Roman, captură video Youtube/ Kanal D Romania, Viva Online
Descriere foto: Petre Roman, Mioara Roman, captură video Youtube/ Kanal D Romania, Viva Online

Petre Roman a vorbit recent despre motivul care a produs divorțul dintr ele și fosta soție.

Petre Roman și Mioara Roman au avut o frumoasă căsnicie timp de aproximativ 30 de ani, fiind unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri ale anilor 90. Aveau o familie unită și armonioasă, de unde a rezultat și fiica lor, Oana Roman, și părea că nimeni nu le poate sta în cale. Se pare însă că toată povestea a fost zguduită de dorința fostului premier de a divorța și de a-și reface viața cu o femeie mult mai tânără decât el. Astfel, recent, acesta a explicat că Silvia, actuala sa parteneră cu care are și un copil, i-a furat complet mințile și l-a făcut să renunțe la fosta soție, pentru o nouă poveste de dragoste intensă.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, potrivit click!

Citește și: Mircea Badea, reacție după ce Ana Morodan și Oana Roman au fost păcălite de „Brânza Regelui”

Are în continuare cuvinte de laudă la adresa Mioarei Roman

Chiar dacă bărbatul nu i-a mai fost alături Mioarei Roman în ultima perioadă, când aceasta s-a confruntat și se confruntă în continuare cu diferite probleme de sănătate, acesta are doar cuvinte de laudă la adresa sa și la statutul profesional pe care îl deține. În prezent, Oana Roman este cea care se ocupă aproape exclusiv de îngrijirea mamei sale, care își trăiește zilele într-un centru special, unde primește cele mai bune îngrijiri.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman.

VEZI și: Oana Roman, nou atac către Marius Elisei: „Fii tatăl pe care îl știe. Este pierdută și suferă”

Catinca Roman, acuzații împotriva lui Petre Roman

Într-un interviu recent, Catinca Roman își exprima și ea părerea cu privire la situația dintre mama sa și tatăl ei vitreg. Astfel, toate problemele de sănătate cu care se confruntă femeia ar fi din cauza fostului premier, spunea ea, care mărturisea că Mioara a fost supusă unor grele încercări pe parcursul căsniciei cu acesta. Mai apoi, după divorț, aceasta a intrat într-o luptă continuă cu depresia și nu și-a mai dorit să se trateze nicicum, își amintea Catinca.

„Într-un fel mă așteptam (n.r ca mama sa să se îmbolnăvească), pentru că a avut o viață extrem de grea, s-a consumat foarte mult, a fost supusă la foarte mule șocuri, stres. Cred că nu este ușor ca femeie să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie. De pe atunci am văzut-o că tristețea și supărarea nu o să treacă, i se vedea în priviri. Felul în care am încercat să trag de ea ca să iasă din stările alea, nu s-a putut, nu a mai vrut, a fost depresivă toată viața. Cred că nici nu a fost luată în serios și nu s-a tratat așa cum ar fi trebuit. De aici și indiferența mea față de el (n.r. Petre Roman), mie mi se pare că noi toți am fost cumva orbiți de personajul fermecător în aparență și nu ne-am dat seama că acolo există o lipsă de empatie.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni de pe Pro TV.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme: „Am fost acuzată că mi-am tăiat stomacul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel