Ce legătură există între Carmen Harra și Jador: „Nimic nu e întâmplător”. Abia acum s-a aflat

Data publicării:
Carmen Harra, Jador, sursa foto Facebook/ Instagram
Descriere foto: Carmen Harra, Jador, sursa foto Facebook/ Instagram

Carmen Harra a oferit noi informații despre relația pe care o are cu Jador.

Carmen Harra a discutat recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă Jador. Artistul a băgat pe toată lumea în panică după ce s-a fotografiat de pe patul de spital, spunându-le tuturor faptul că s-ar putea ca viața lui să se încheie în curând. Pentru a-i liniști pe fani atunci, clarvăzătoarea a spus că manelistul traversează, într-adevăr, o cumpănă, însă acesta își va reveni curând. Totuși, Carmen Harra a mai observat ceva, în timp ce încerca să îi afle viitorul lui Jador. Cântărețul s-a născut la fix 40 de ani după ea, ambii fiind extrem de puternici, spune Carmen Harra.

"Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună.

Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor", a explicat Carmen Harra, potrivit wowbiz.

VEZI și: Carmen Harra, motivul pentru care nu a durat relația Anamariei Prodan cu Flavius Nedelea: „Ea atrage relații pasagere.” Ce sfat i-a dat clarvăzătoarea

Carmen Harra susținea că Jador nu primește tratamentul corect

Mai mult, în trecut, Carmen Harra spunea că Jador nu se confruntă cu boala pentru care este tratat. În acest sens, vedeta trăgea un semnal de alarmă pentru toți specialiștii care se ocupă de starea lui de sănătate, care ar trebui să-și schimbe complet abordarea.

„Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el.

Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații", a mai spus clarvăzătoarea, la wownews.

VEZI și: Carmen Harra, în costum de baie pe TikTok, la 68 de ani: „Ești superbă!”. Clarvăzătoarea a scăpat complet de inhibiții

Adevărul despre boala lui Jador

Cât despre problemele de sănătate pe care le traversează acesta, ele nu sunt atât de grave pe cât Jador a lăsat să se înțeleagă publicului larg. Chiar dacă acesta a fost și poate că este în continuare speriat, Carmen Harra îi prevestește un viitor strălucit, plin de deplasări în străinătate. 

„El nu va fi victima acestei boli și o să iasă din această situație, chiar îl văd călătorind, îl văd venind în America în viziunea mea, îl văd că se reface, are o perioadă înfloritoare din multe puncte de vedere, o să se întâmple foarte curând.

Problema lui este digestivă. Problema lui este între esofag, stomac, intestin. Acolo e problema lui, dar mai e și ceva legat de ce se i întâmplă în sânge. La el aș recomanda să i se facă un test medical, care determină la nivelul sângelui nivelul de proteine și putem afla dacă, într-adevăr, cancerul acesta de colon există sau nu în sistemul lui. E un text simplu.

Nu știu dacă doctorii i l-au făcut, ceva mă face să cred că nu. Ceva mă face să cred că ei nu știu cum să trateze această situație. El este speriat, dar este normal pentru că el are o cumpănă peste care va trece destul de curând și vreau ca mesajul acesta să ajungă la el. Are o protecție divină.", a mai adăugat Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel