Ce legătură există între Irina Rimes și Dan Bălan. Artista a făcut mai multe dezvăluiri: „S-a întâmplat pur și simplu”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Irina Rimes/Dan Bălan
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Irina Rimes/Dan Bălan

Irina Rimes și Dan Bălan au colaborat împreună pentru o piesă, iar artistul a fost chiar invitatul surpriză de la turneul cântăreței. Acum, aceasta a dezvăluit care este, de fapt, legătura dintre ei.

Deși a avut mai mulți invitați în turneul în care a fost, Irina Rimes a avut și pe cineva special pe care a dorit să îl țină surpriză până în momentul în care au urcat pe scenă împreună. Este vorba despre Dan Bălan, artistul cu care cântăreața a și colaborat pentru o piesă care a ajuns imediat virală și a ajuns la aproape zece milioane de vizualizări.

Irina Rimes a mărturisit că îl admiră pe Dan Bălan încă de când era doar o adolescentă, iar faptul că artistul s-a gândit la ea pentru a lucra împreună a însemnat foarte mult. Deși piesa exista deja, reinterpretarea plină de emoție și profunzime a bucurat-o mult pe artistă, iar colaborarea cu Dan Bălan i-a adus un sentiment de fericire și recunoștință.

„Îl admir pe Dan Bălan încă din adolescență”

„Da, am avut mulți invitați, dar pe Dan am încercat să îl țin surpriză până în ultimul moment, tocmai pentru că urma să cântăm și piesa noastră, care pentru mine a fost o altă reușită. Îl admir pe Dan Bălan încă din adolescență și faptul că acesta s-a gândit la mine pentru această colaborare a însemnat mult. S-a întâmplat pur și simplu, dar recunosc că m-am bucurat mult când a ales să colaborăm și să cântăm cumva altfel această piesă atât de specială”, a declarat artista, pentru Viva.ro.

Te-ar putea interesa și: Adelina Chivu, îndrăgostită până peste cap, după 17 ani de căsnicie: „Am renunțat la tot pentru Cristi. Sunt obsedată de el”

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste, atât în țară, cât și peste hotare. Talentul Irinei Rimes vine din Republica Moldova, unde artista a cucerit inimile oamenilor după ce a ajuns în finala show-ului de talente „Fabrica de Staruri”. Cântăreața s-a lansat pe piața muzicală din România cu melodia „Visele”, piesă ce a ocupat locul 1 in toate topurile românești timp de câteva luni. Colaborarea dintre ea și Dan Bălan i-a încântat și emoționat în același timp pe oameni. Cei doi au reușit să impresioneze publicul prin profunzimea versurilor și emoțiile transmise, piesa fiind una de dragoste și melancolie în același timp.

Dan Bălan este un cântăreț, compozitor și producător muzical originar din Republica Moldova, cunoscut la nivel internațional pentru cariera sa solo și pentru succesul obținut ca membru al trupei O-Zone. El s-a născut pe 6 februarie 1979 la Chișinău și a devenit faimos în special în anii 2000, când O-Zone a lansat hit-ul „Dragostea din tei,” care a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din mai multe țări. După despărțirea trupei O-Zone în 2005, Dan Bălan și-a început cariera solo. A lansat single-uri de succes, inclusiv „Chica Bomb” (2009), care a devenit un hit în Europa și SUA. Printre cele mai apreciate creații ale sale se numără și „Oriunde Ai Fi”, una dintre cele mai apreciate piese din cariera sa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel