Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 47 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale: „Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu...”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit ce mănâncă într-o zi în care are filmare, dar și cum își începe fiecare dimineață pentru a se menține în formă.

Carmen Brumă, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete feminine de la noi din țară, în special pentru stilul de viață sănătos pe care îl promovează. Are o siluetă de invidiat şi reuşeşte de ani buni să se menţină în formă. Soţia lui Mircea Badea are un corp tonifiat, picioare suple, abdomen cu pătrăţele, talie de viespe, pe scurt, o siluetă la care orice femeie visează. Nici nu ai spune că este mamă a unui băiețel de 10 ani.

Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 47 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Carmen Brumă a dezvăluit ce mănâncă într-o zi de filmare pentru a se menține într-o formă de invidiat. Înainte de toate, vedeta a mărturisit că își începe dimineața cu 15-20 de minute de mișcare, fiind regula de la care nu se abate niciodată. Soția lui Mircea Badea a mărturisit că atunci când are o filmare nu îi place să mănâce foarte mult, însă are trei mese zilnice sănătoase.

„Ce mănânc într-o zi de filmare? Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu 15-20 de minute de mișcare.

Apoi, prima masă este compusă dintr-un ou fiert, o roșie, cafea cu două cupe de colagen. Nu îmi place să mănânc foarte mult înainte de filmare.

Masa a doua este compusă din friptură de porc, fasole verde, cartofi la cuptor, plus două salate.

Hidratarea e foarte importantă pentru mine, pentru că mă ajută să am o stare de sațietate și să controlez mai bine poftele. Beau aproximativ doi litri de apă și o cafea.

Masa a treia este compusă din 250 de grame de iaurt grecesc, 2 cupe de colagen, 1 cupă pudră proteică - afine, semințe, amestec de tărâțe”, a spus Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, alimentele periculoase pentru sănătate, dar și pentru dantură. Trebuie să le eviți neapărat

Top trei greșeli care te împiedică să slăbești

Carmen Brumă este adepta unui stil de viață sănătos, iar de fiecare dată când are ocazia le recomandă celor care o urmăresc diverse sfaturi pentru a se menține în formă sau rețete care le ajută să își păstreze silueta. Recent, vedeta a dezvăluit trei greșeli care le împiedică pe femei să dea jos kilogramele în plus.

„Trei greșeli care te împiedică să slăbești:

1. Faci prea mult sport. Da, da, ai auzit bine. Știu că sună ciudat venind din partea mea, dar antrenamentele cardio lungi de o oră și peste o oră făcute des pot crește nivelul de cortizol, iar asta va diminua arderea grăsimilor, va stimula pofta de mâncare, ceea ce va face dificilă menținerea unui deficit caloric esențial într-un proces de slăbire.

2. Nu te cântări zilnic și nu te baza pentru monitorizare doar pe numărul de kilograme. Folosește un cântar inteligent care măsoară pe lângă greutate și grăsimea viscerală, nivelul de hidratare, masa osoasă, parametrii esențiali pentru o stare bună de sănătate și pentru o siluetă armonioasă. 

3. Nu dormi suficient sau somnul tău este unul superficial, iar asta încetinește procesul de slăbire, scade sinteza proteică și dereglează hormonii foamei și sațietății”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, prăjitură proteică cu cireșe. Nu conține zahăr și este delicioasă

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel