Ce mesaj a primit Adela Popescu de la Mihaela Rădulescu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Ești tot ce ar trebui să fii”

Data publicării:

Toată lumea a rămas surprinsă de mesajul pe care Mihaela Rădulescu i l-a trimis Adelei Popescu.

Recent, Adela Popescu a avut parte de o ședință foto pentru revista Viva. Ulterior, vedeta a publicat una dintre fotografii, pe rețelele de socializare. Printre cei care au complimentat-o pe vedetă pentru felul în care arată, s-a numărat și Mihaela Rădulescu.

Ce mesaj a primit Adela Popescu de la Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a felicitat-o pe Adela Popescu pentru felul în care arată, atât ăe tocuri, cât și atunci când intră în rolul de mămică. 

„Ai forța asta grozavă de a fi «queen» când te urci pe tocuri, dar și când ștergi copiii la fund. Aș zice că ești tot ce ar trebui să fii… any badass woman”, a fost mesajul pe care l-a primit Adela Popescu de la Mihaela Rădulescu, potrivit Wowbiz.

Adela Popescu este pregătită să-și reia locul pe micile ecrane

Sunt deja luni bune de zile de când Adela Popescu a decis să se retragă din televiziune. Actrița și-a dorit să aibă parte de o pauză binemeritată, dar și să aibă grijă așa cum trebuie de cei trei băieți ai săi, care sunt în etapa din viață în care au nevoie de foarte multă atenție. Cu toate acestea, fanii își doresc să o vadă din nou pe micile ecrane, acolo unde a fost prezentă foarte mulți ani, iar vedeta spune că se va întoarce curând. Va fi vorba tot despre o emisiune de divertisment, dezvăluie Adela Popescu, care spune însă să a primit și oferte pentru a filma în seriale. 

„În principiu da (n.r. revine la Pro TV). Divertisment. Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că divertisment va rămâne.

Da, eu știu foarte bine. Dacă îmi spui acum: “Uite, o să facem un program foarte clar!” Ok, nu-mi spune că știu. Serialul înseamnă o echipă de mulți oameni și tu nu poți să-ți impui programul, că nu e drept. Trebuie să fii la dispoziția oamenilor, adică de când ai început și până s-a sfârșit proiectul trebuie să fii disponibil oricând și încă nu pot să fac asta.”, a declarat Adela Popescu pentru playtech. 

Îi lipsește televiziunea

Vedeta a profitat din plin în perioada în care nu a avut niciun proiect în desfășurare, după cum ne spunea chiar ea în cadrul unui interviu. Cu toate acestea, Adela i-a dus lipsa televiziunii, care ocupă un loc special în inima sa.

„Am mai spus că e așa de bine să te culci când vrei dimineața, după ce ai pregătit copiii, să te pui înapoi în pat și să mai dormi trei ore, dar îmi lipsește televiziunea, sunt în discuții acum chiar cu postul la care m-am consacrat. Sunt în discuții cu niște proiecte, vreau să văd ce mi se potrivește, ce e în ordine.”, a declarat Adela Popescu pentru Spectacola.

Citește și: Saveta Bogdan a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Turda. De ce l-a refuzat artista: ”Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, dar...”

Horoscop 4 - 10 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care se bucură de realizări și succes săptămâna viitoare

Ozana Barabancea a dezvăluit ce poartă fiica sa mereu la ea pentru noroc: „Este regulă” / EXCLUSIV

Cum a reușit Codin Maticiuc să dea jos 11 kilograme. Vlad Burghelea, antrenorul vedetelor: „A slăbit într-un timp foarte scurt” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel