Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație. Artista a spus-o clar și răspicat, după despărțirea de Alex Ursache: „Asta înseamnă că nu ai respect”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Ilinca Vandici
Descriere foto: Captură video: YouTube/Ilinca Vandici

Nicoleta Nucă a fost mai sinceră ca niciodată. Artista a dezvăluit ce nu poate suporta într-o relație, din partea partenerului. 

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. În urmă cu aproape 3 luni, cântăreața anunța că relația dintre ea și Alex Ursache, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 7 ani, a luat sfârșit. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să se căsătorească, aceasta mărturisea că au ales să meargă pe drumuri separate.

Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație. Artista a spus-o clar și răspicat, după despărțirea de Alex Ursache

Acum, artista este o femeie singură. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Nicoleta Nucă a spus ce lucruri nu ar accepta într-o relație. Ea a mărturisit că nu ar accepta sub nicio forma ca partenerul ei să o înșele, având în vedere că ea este o femeie sinceră și respectă persoana care îi este alături.

„Din partea unui bărbat nu pot accepta înșelatul, trădarea de orice fel. Asta înseamnă că nu ai respect. Eu îți ofer respectul cuvenit, mă comport frumos”, a mărturisit Nicoleta Nucă, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Despărțire șoc în lumea mondenă! Nicoleta Nucă și Alex Ursache și-au spus adio, după 7 ani de relație: „A fost o decizie agreată după mult timp”

Cum este Nicoleta Nucă într-o relație: „Eu sunt femeia perfectă”

Artista a spus, mai în glumă, mai în serios, că este femeia perfectă într-o relație. Ea a explicat că își lasă partenerul să aibă propriul spațiu și timp personal, întrucât și ea își dorește același lucru. Artista subliniază că nu este o persoană cicălitoare, geloasă sau posesivă și că preferă să construiască relația pe bază de încredere. Deși admite că încrederea pe care o oferă poate părea riscantă în zilele noastre, Nicoleta Nucă susține că nu a înșelat niciodată și se așteaptă la aceeași loialitate din partea partenerului său.

„Mereu am zis că eu sunt femeia perfectă în relație. În glumă, bineînțeles. De ce zic asta? Nu sunt genul ăla de femeie cicălitoare, îți las spațiu, te las să ai timpul tău cu tine, pentru că și eu la rândul meu vreau chestia asta. Am zile în care poate vreau să stau singură în casă. Lasă-mă să stau acasă liniștită sau să ies cu fetele și nu mă suna din 5 în 5 minute, dar fac acest lucru pentru că ofer chestia asta. Dacă îmi spui că ieși cu băieții, bine. Merg pe încredere foarte mult. Poate sunt inconștientă că fac asta în zilele noastre, la cum sunt oamenii, mare parte dintre ei. Totuși, încerc să fac asta. Încerc să ofer încredere. Eu nu aș înșela niciodată, oricât de nereușită ar fi relația respectivă.

Eu nu am înșelat niciodată în cadrul relației în care am fost. Atunci, pentru că știu că eu sunt așa, într-un fel mă aștept și de la celălalt. Știu că nu e așa. Viața vine mereu cu niște lecții, care poate o să te surprindă și din care poți să înveți ceva nou. Pentru că ofer această încredere, cum am spus, sunt perfectă în relație, sunt comodă. Nu sunt deranjantă, nu sunt cicălitoare, nu sunt geloasă”, a mai spus Nicoleta Nucă, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Nicoleta Nucă, clipe de coșmar din cauza fostului iubit. Artista a făcut mărturisiri cutremurătoare: „Mă manipula, mă jignea, mă controla”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel