Ce nu s-a văzut la concertul Coldplay. Babasha, dezvăluiri în premieră: „Cel mai urât lucru care a fost...”

Data publicării:
Babasha, captură video Youtube, Damian Draghici
Descriere foto: Babasha, captură video Youtube, Damian Draghici

Babasha a oferit mai multe detalii cu privire la evenimentul neplăcut în care a fost implicat la concertul Coldplay.

Babasha a reușit să treacă peste cel mai mare șoc pe care l-a trăit până acum și să pună cap la cap toate momentele trăite în urmă cu câteva zile. Concret, acesta a fost invitatul surpriză al trupei britanice Coldplay, care a susținut recent un concert la București. Chiar dacă au fost câțiva fani care s-au bucurat să-l vadă pe tânăr, foarte mulți s-au simțit extrem de deranjați să audă acest gen muzical acolo, motiv pentru care au început să-l huiduie. Acum, după ce a analizat totul la rece, Babasha explică ce sentimente l-au încercat, dar dezvăluie și anumite lucruri ce nu s-au văzut.

„Începeau să se audă din ce în ce mai rău, la început nu am auzit. În momentul în care începuse să mi se facă frică, era sora mea în față, fericită pentru mine, plângea, nu știu când a ajuns în primul rând. Am făcut momentul, nu știu cum s-a terminat, știu că l-am luat în brațe pe Chris Martin, am trecut de scări, iar cel mai urât lucru care a fost, nu au fost nici măcar huiduielile de pe scenă, ci au fost cele de care am avut parte până în backstage, pentru că am trecut pe lângă scenă și atunci începeam să conștientizez ce se întâmplă, să ies din adrenalină și să revin cu picioarele pe pământ.”, a declarat Babasha, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Citește și: Corina Bud reacționează după scandalul de la Coldplay. Artista, criticată dur pentru modul în care a vorbit de Babasha: „A fost șocul unui moment nepotrivit”

„Eram într-un șoc”

Astfel, șocul și mai mare a venit după ce acesta a coborât de pe scenă, își amintește Babasha, care spune că a fost „întâmpinat” de zeci de gesturi și vorbe urâte.

„Eram într-un șoc. Toată lumea îmi arăta tot felul de semne, mă înjura, vorbeau și despre rasa mea. Lumea a putut să mă înghită la început, dar între timp... După concert am început să plâng, oamenii care erau cu mine erau foarte încântați. Am mers în camera aia, s-a făcut apoi un after party pentru socializare. Nu am putut să stau foarte mult cu el acolo, pentru că toată lumea a sărit pe el. El era foarte liniștit, pentru că începuse să-și facă o idee despre ce s-a întâmplat și a vurt să mă încurajeze.”, mai spune el.

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă. Însărcinată pentru a doua oră, vedeta a pierdut copilul: „Am aflat că inimioara nu-i mai bătea”

Ce i-a spus Chris Martin după acest moment

După concert, a avut loc și un after party, unde Babasha a avut posibilitatea de a schimba câteva vorbe cu Chris Martin. Astfel, acesta dezvăluie ce i-a spus artistul, dar și alte persoane publice de la noi din țară.

„Am dat mâna cu el, m-a luat în brațe și m-a întrebat dacă sunt ok. Bucuria mea a fost și că el a fost ok, începusem să mă simt eu prost, pentru că i-am stricat concertul, el la concertul lui a fost huiduit din cauza mea. A fost multă agitație. Eram foarte șocat, multe vedete de la noi s-au comportat extraordinar de frumos cu mine, mulți spectatori străini m-au felicitat. Eu în seara aia nu am dormit deloc, am stat să analizez. Eu nu-mi aduc aminte să fi huiduit ceva, mi se pare un gest atât de urât, dar l-am înțeles.”, a mai dezvăluit artistul.

VEZI și: Ramona Gabor, întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Nepoata sa i-a sărit în brațe de entuziasm



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel