Ce părere are Monica Anghel despre Lavinia Pîrva: „Este ceva ce pe noi două ne leagă într-un fel special”. Când a început prietenia cu Ștefan Bănică

Data publicării:

Monica Anghel a vorbit despre relația specială pe care o are cu Ștefan Bănică, dar și cu partenera sa de viață.

În luna decembrie a anului trecut, publicul a avut parte de un duet de excepție între Monica Anghel și Ștefan Bănică Junior la Sala Palatului. Ce nu știe multă lume este faptul că cei doi nu au o relație specială doar pe scenă, ci și în viața personală, acolo unde împart o prietenie frumoasă de ani de zile. Artista spune că îl știe pe acesta încă de la vârsta adolescenței, iar concertele care l-au consacrat de la Sala Palatului au debutat tot împreună cu ea. Mai mult, aceasta nu are o relație extraordinară doar cu solistul, ci și cu soția sa, Lavinia Pîrva, pe care Monica Anghel spune că o vizitează adesea. 

„Eu pe Ștefan l-am cunoscut când aveam vreo 14 ani, atunci când Cornel Fugaru a scris muzica pentru Liceenii RocknRoll și eu am cântat părțile feminine din acel film. Așa m-am cunoscut eu cu Ștefan și după aceea am rămas foarte buni prieteni. Încă ceva, Ștefan a început aceste concerte la Sala Palatului împreună cu mine. (…)

Ștefan este un prieten extraordinar, este un om cu care îmi place să mă întâlnesc, atât cu el, cât și cu Lavinia, pentru că amândoi au simțul umorului, sunt niște gazde excepționale. De multe ori, când sunt în proximitatea locuinței lor, o sun pe Lavinia, pentru că el nu știu dacă e neapărat acasă, și îi spun: ‘Iubirică, trec și eu pe la voi? Aveți chef?. ‘Daaa, normal! Ce întrebare e asta!', a povestit artista, potrivit unica.ro.

VEZI și: Cum se menține Andreea Marin în formă, după ce a slăbit 16 kilograme: „Am început să țin o dietă corectă”. Regulile stricte pe care le respectă

Ce părere are despre Lavinia Pîrva

Cât despre Lavinia Pîrva, actuala soției a lui Ștefan Bănică, Monica Anghel are doar cuvinte de laudă. Vedeta spune că adoră să petreacă timp cu aceasta, iar legătura dintre ele două este una extrem de specială.

„Pe Lavinia o cunosc de foarte mulți ani, este un om extraordinar. E un om modest, echilibrat, e un om cu care eu mă distrez foarte tare. Și asta îmi place la nebunie, pentru că trebuie să ne bucurăm unii de alții. Și mai este ceva ce pe noi două ne leagă așa într-un fel special: faptul că băiatul meu este născut în aceeași zi cu mama ei. Iată, nimic nu este întâmplător și oamenii se atrag într-un fel. Dar noi ne-am atras înainte ca eu să îl nasc pe Aviv în aceeași zi în care s-a născut mama Laviniei. Pur și simplu așa a fost să fie.”, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

VEZI și: Dana Budeanu, declarații neașteptate despre apariția lui Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Sala Palatului: „S-a închis la non-stop”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, relație trăită în discreție

Chiar dacă ambii au niște nume extrem de sonore în lumea mondenă, cei doi au decis să-și trăiască căsnicia discret, departe de ochii publicului. Tot după acest exemplu s-a desfășurat și cununia, care a fost una extrem de intimă și de privată.

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.”, a declarat Lavinia Pîrva pentru VIVA!, în urmă cu ceva timp.

VEZI și: Talentul ascuns pe care-l are Violeta, fiica Andreei Marin: „Deocamdată evită, e perfecționistă”. Tânăra a cântat pe scenă, alături de Ștefan Bănică Jr.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel