Ce părere are Oana Roman despre influencerii care promovează produse pe care nu le folosesc: „Am încheiat discuția”

Data publicării:
Oana Roman, captură video Youtube, a7tv
Descriere foto: Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a vorbit despre viața de influencer și despre diferențele dintre numele mari din mediul online.

Oana Roman este astăzi unul intre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online, vedeta câștigând destul de mulți bani din promovarea diferitelor produse, după modelul mai multor vedete din țara noastră. Astfel, invitată în cadrul unui podcast, realizatoarea emisiunii a întrebat-o pe vedetă ce părere are despre persoanele care fac reclamă unor produse pe care nu le folosesc și pe care le vând publicului în necunoștință de cauză. Perfect transparentă și asumată, Oana Roman este convinsă de faptul că extrem de multe celebrități apelează la acest lucru. 

„După părerea asta, majoritatea promovează produse pe care nu le folosesc, dar să te întreb un lucru, tu când te uiți la o reclamă, la televizor, crezi că ăla care face reclama a folosit produsul? Sincer? Eu te întreb. Am încheiat discuția.”, a declarat Oana Roman în cadrul unui podcast.

Citește și: Oana Roman reacționează, după ce Ioana Blaj s-a îmbrăcat în alb la nunta Oanei Moșneagu: „Este o regulă cât se poate de scrisă”

Ce părere are despre influenceri

Cât despre influencerii de la noi din țară și cei din străinătate, vedeta spune că nu poate face o comparație cinstită, întrucât nu obișnuiește să urmărească prea multe nume din mediul online. Cu toate acestea, ea este sigură că de cele mai multe ori conținutul este același, când vine vorba de campaniile plătite, iar singura diferență ar putea fi tipul conținutului și accentul pus pe latura intelectuală.

„Eu nu urmăresc foarte mulți influenceri, nu am timp deloc, deci nu pot să fac o comparație corectă (n.r. între influencerii din România și din străinătate), pentru că nu sunt destul de documentată să fac asta. Ce văd este că tipurile de campanii se fac peste tot cam la fel, adică marile companii au cam același briefuri, tehnici, pe care le văd pe toată lumea. Pot fi diferențe în modul de abordare și poate că în alte țări conturile care au conținut intelectual merg un pic mai bine, vorbesc de Europa.”, mai spune ea. 

VEZI și: Oana Roman s-a săturat să fie jignită. Vedeta a răbufnit și face un apel către fanii săi: „Sunt victima hărțuirii publice de peste 30 de ani”

Sunetele care o fac cea mai fericită

Oana Roman are și câteva sunete care reușesc să îi redea imediat fericirea. Este vorba despre unele extrem de simple, din natură, pe care vedeta spune că le-ar asculta în fiecare zi, indiferent de context. 

„Sunetul meu preferat sunt valurile mării. Dacă aș putea să dorm auzind valurile mării, aș fi cea mai fericită. În lipsa lor, mă bucur de sunetul rândunelelor din curtea mea în fiecare dimineață. Cântatul păsărelelor e un sunet foarte important. Îmi mai mai place mult să ascult râsetele copiilor. La mine nicio zi nu seamănă cu cealaltă. O zi perfectă este o zi în care mă simt bine, nu mă simt obosită și în care am reușit să fac un bine cuiva.”, mai spune Oana Roman. 

VEZI și: Ce moștenire i-a lăsat Mioara Roman Catincăi. Cum se simte vedeta după moartea mamei ei: „Sunt împăcată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel