Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar: „Am vândut tot. Am crezut că o să-mi revin”

Data publicării:
Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Irinel Columbeanu a vorbit despre pensia și bunurile pe care le mai are în prezent.

Irinel Columbeanu se află în prezent internat la un azil, unde acesta primește cele mai bune îngrijiri. Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat ca fostul milionar să ajungă în această situație fără precedent, întrucât viața de lux din trecut nu ar fi anticipat acest lucru, fostul soț al Monicăi Gabor nu a avut de ales, iar astăzi se chinuie să găsească bani pentru a trăi de pe o zi, pe alta. Acesta a dezvăluit recent faptul că încasează și o pensie minimă din partea statului român, însă nu vede niciodată banii, întrucât banca îi oprește direct, din cauza datoriilor pe care fostul om de afaceri le-a făcut de-a lungul timpului. Mai mult, dacă în trecut, se bucura de foarte multe bunuri și proprietăți, în prezent, Irinel Columbeanu spune că nu mai are nimic pe numele său.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!

VEZI și: Anamaria Prodan, fără milă, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Oamenii trebuie să se gândească să îşi aşeze bătrâneţea”

Își dorește să recupereze vila de la Izvorani

Cât despre vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu încă se gândește la posibilitatea că ar putea să-și recupereze într-o zi imobilul, chiar dacă în ziua de astăzi acesta este doar o ruină, din cauza incendiului pe care l-a suferit. De asemenea, fostul milionar spune că a vândut tot ce a deținut el mai scump, pentru a face rost de bani, până acum. Chiar dacă și-a dat bunurile cu gândul că banii aceia vor face, la rândul lor, alți bani, situația financiară a acestuia s-a înrăutățit de pe o zi, pe alta.

„E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară.

Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieții, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel, la podcastul lui Serghei Mizil.

Citește și: Cum arată astăzi vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani. Totul a ajuns o ruină, după incediu

A stat pe gratis la azil

Tocmai din cauza faptului că nu mai are niciun venit în prezent, Irinel Columbeanu nu are, firește, nici bani pentru a-și acoperi costurile pentru azil. Acesta are noroc, însă, de faptul că proprietarul îi este prieten, iar mai multe persoane s-au oferit până acum să-i sară în ajutor și să-i asigure încă o perioadă traiul de calitate pe care i-l oferă acel loc.

„El a stat 15-20 de zile la azil pe gratis, fără să plătească nimic. Am primit și noi niște mici amenzi când au fost controalele acelea mari, dar pentru niște nereguli minore”, a precizat Ion Cassian, patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu.

VEZI și: Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Latifundiarul din Pipera refuză să îl ajute: ”Unde îi sunt toți banii? Să-l ajute femeile din viața lui”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel