Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Data publicării:
Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.
Descriere foto: Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Mihaela Tatu a dezvăluit ce pensie are după zeci de ani de muncă. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că suma îi ajunge abia pentru plata unei singure facturi lunare.

Mihaela Tatu a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii „De 3x femeie”, show pe care l-a prezentat timp de 7 ani, din 2001 până în 2008. Deși a fost extrem de iubită și apreciată de telespectatori, a fost nevoită să se retragă din televiziune din cauza unor probleme de sănătate. În 2011, Mihaela Tatu a decis să se retragă din lumea reflectoarelor. 

Te-ar putea interesa și: „Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Până la vârsta de 30 de ani, fosta prezentatoare TV a fost contabilă într-o uzină din Brașov. Ulterior, și-a început cariera în radio, iar la 40 de ani a trecut la televiziune. La un moment dat, a ales să facă o schimbare semnificativă în carieră și a devenit trainer în comunicare. O viață de muncă. Puțini știu însă pensia modestă pe care o primește Mihaela Tatu.

Deși a avut o viață dedicată muncii, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că are o pensie de doar 3100 de lei, sumă insuficientă pentru a acoperi cheltuielile lunare. Mihaela Tatu a mărturisit în cadrul emisiunii „La Măruță” că pensia îi ajunge doar pentru plata chiriei.

„Toată lumea întreabă cum este la pensie. Nu este nici cea mai mică diferență. Am o vârstă și mi-a dat Dumnezeu sănătate ca să pot să lucrez mai departe. Cu pensia pe care o am, nu pot să trăiești. Ți-ai plăti o chirie. Am 600 de euro, 3100 de lei. Este pensia pe o viață întreagă de muncă, de la 18 ani. O chirie în Oradea. Și atunci muncești, muncești până în ultima clipă, dar nu muncești pentru că trebuie, ci o faci o plăcere. Muncești cu plăcere și cu bucurie. Mai ales învățarea, nu trebuie să renunți la a citi și a învăța. Cred că este cel mai important lucru. (...) Am stat în chirie 11 ani pentru că așa am vrut. Am trebuit să strâng bani. Nu am știut dacă rămân în Oradea”, a spus Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Ce a putut să spună Maria Iordănescu în direct, la TV, despre Mihai Bendeac. Nu i-a spus-o niciodată în față

Mihaela Tatu, adevăratul motiv pentru care este singură la 61 de ani. De ce nu mai vrea să audă de o nouă relație

În ceea ce privește viața personală, Mihaela Tatu a mărturisit că se simte împlinită și nu își dorește o relație. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că este din ce în ce mai dificil să găsească pe cineva care să rezoneze cu ea. Totodată, aceasta a declarat că timpul personal a devenit un lux pe care nu este dispusă să îl sacrifice. 

„Cu cât trece timpul te obișnuiești tot mai mult să fii singură. E foarte greu să găsești un om care să rezoneze cu tine. Eu am descoperit despre mine că sunt însetată de cunoaștere. Când am fost tânără și am avut-o pe Ioana mică, nu am avut timp să învăț, să pictez, să cânt la un instrument, să călătoresc. Am fost căsătorită. Tatăl Ioanei locuiește în Spania. Suntem despărțiți demult, dar suntem foarte buni prieteni. O cresc pe Ioana de la 14 ani. Ea locuiește în Germania. După tatăl ei am mai avut un partener, iar acum sunt singură de ceva vreme. Nu mă simt singură, nu mă simt însingurată și nu mă plictisesc. Foarte multe fete ar accepta pe oricine doar ca sa nu mai fie singure. Nu mai pot. Timpul meu este foarte prețios”, a mai mărturisit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.



Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel