Ce plan are Oana Lis, după ce Viorel se va stinge din viața. Vedeta nu va locui singură: „Mă liniștește psihic asta”

Data publicării:
Oana Lis, captură video Youtube, WOWnews
Descriere foto: Oana Lis, captură video Youtube, WOWnews

Oana Lis și-a adus aminte de mai multe situații de cumpănă prin care a trecut până acum, însă a vorbit și despre planurile sale de viitor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Lis face de luni bune de zile sacrificii uriașe pentru a-i oferi soțului său, Viorel, tot confortul de care are nevoie și tratamentele necesare pentru problemele de sănătate cu care a fost diagnosticat. În acest sens, aceasta a fost nevoită să vândă mai multe lucruri prețioase din casă de-a lungul timpului, pentru a face rost de bani pentru medicamente sau alte servicii. În timp ce de foarte multe lucruri s-a desrpins șcu ușurință, vedeta povestește cum amanetarea verighetelor a fost una dintre cele mai dificile momente din viața sa. 

„Poate cel mai greu mi-a fost când am dar la amanet verighetele, aia a fost cel mai dureros și chiar am postat pe Facebook atunci, pentru că nu aveam cui să-i spui, nu voiam să atrag atenția. Atunci, m-a ajutat cineva și le-am recuperat, era un moment foarte greu, în care trebuia să chem pe cineva acasă cu un aparat și costa foarte mult, nu aveam în acel moment și voiam să chem doctorul. Nu am regretat, dar era și o încărcătură emoțională, nu doar un inel de aur.”, a declarat Oana Lis, în cadrul unui interviu acordat pentru WoWnews.

Citește și: Maria Dragomiroiu, la un pas să-și piardă viața: „Când am deschis ochii, în fața mea era un pom”

Nu a avut niciodată lucruri prea scumpe

Chiar dacă la un moment dat și-a permit un confort de trai destul de mare, întrucât bugetul fostului edil era unul suficient de mare pentru o viață cât mai bună, Oana Lis spune că niciodată nu și-a dorit să-și cumpere genți, pantofi sau bijuterii costisitoare, de brand, principiile sale asupra unei vieți fericite fiind cu totul altele.

„Eu sunt atașată de oameni, iubire, atenție, asta îmi provoacă plăcere. Ca și dovadă, de-a lungul vieții, deși Viorel a vrut să-mi cumpere lucruri mai scumpe când a avut bani, eu o singură dată mi-am dorit o pereche de pantofi, dar nu am avut genți de firmă, diamante, lucruri foarte scumpe, ci doar lucruri ca un om normal.”, a mai dezvăluit aceasta.

VEZI și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Ce plan are pentru bătrânețe

După ce Viorel Lis se va stinge din viață, Oana are deja un plan bine gândit pentru viitor. Aceasta a discutat deja cu cele mai bune prietene să îmbătrânească împreună și să se susțină reciproc, lucru care vedeta spune că a ajutat-o să se simtă în siguranță, chiar dacă nu va mai avea pe nimeni din familie în jurul său.

„Planul meu de bătrânețe este ca împreună cu prietenele mele apropiate să ne cumpărăm o casă și să ne gospodărim singure, am un plan, pentru că mă liniștește pe mine psihic să știu că nu sunt singură. Apoi, un om cred că are dreptul să moară la el acasă, inclusiv când ești internat la spital. Sunt cazuri și cazuri, nu vorbim de cele conectate la aparate.”, a continuat ea.

Citește și: Carmen Brumă, trei sfaturi importante pentru articulații sănătoase: „Cresc densitatea osoasă, diminuează rigiditatea articulară și au proprietăți antiinflamatorii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel