Ce planuri are Emily Burghelea, după accidentul aproape fatal: „Ne gândim dacă să ne mărim sau nu familia”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Emily Burghelea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Emily Burghelea

Emily Burghelea a vorbit despre cum s-a recuperat după tragicul accident pe care l-a avut, dar și despre posibilitatea apariției unui nou membru în familia sa. 

În urmă cu aproximativ trei luni, Emily Burghelea a trăit clipe de coșmar. Influencerița a fost la un pas de moarte, după un accident cumplit în care a fost implicată. Aflate în vacanță în Mauritius, Emily și nașa sa au luat un taxi pentru a se îndrepta spre aeroport, acolo unde erau așteptate de întreaga familie. Mașina în care cele două se aflau a lovit frontal un tir aflat în mijlocul străzii, impactul fiind unul extrem de violent.

„Mă bucur că nu mai am gânduri, coșmaruri”

În ciuda tuturor momentelor extrem de dificile prin care a trecut după accident, Emily Burghelea nu s-a dat bătută și și-a reluat viața exact așa cum era înainte. Influencerița a trecut prin multe operații, iar acum a revenit la activitățile pe care le făcea înainte. Ea a mărturisit că se bucură foarte mult că nu mai are coșmaruri, gânduri apăsătoare și chiar reușește, cu ajutorul machiajului, să ascundă cicatricea cu care a rămas în urma accidentului. Cu toate acestea, Emily Burghelea a spus că încă nu poate deschide complet maxilarul, având o parte amorțită.

„Ne-am mutat și mi-am reluat și activitatea. Am mult de recuperat, după accident am stat mult acasă. Mă bucur că nu mai am gânduri, coșmaruri, m-am machiat și nici nu se mai vede așa tare cicatricea. M-a operat foarte bine domnul doctor. Avem șanse să rămân cu fața înfundată. Știi cum se înfundă mașina când intri cu ea în stâlp?! Așa puteam să rămân! Pometele era puțin înfundat, dar acum și-a revenit, s-a pus la loc. Poate voi apela la niște intervenții non-chirurgicale. Încă n-am făcut ecografia să văd. Încă nu pot să deschid gura și am o parte amorțită”, a declarat Emily Burghelea, pentru Cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Ce alimente provoacă inflamație și cum le putem înlocui: Sfaturi de la medicul nutriționist

„Ne gândim dacă să ne mărim sau nu familia”

De asemenea, Emily Burgehelea a vorbit și despre posibilitatea apariției unui nou membru în familia sa. Ea a precizat că fiica ei iubește foarte mult pisicile și își dorește una, dar încă nu au luat o decizie. Pentru că au un cățel deja, vor să se asigure că animăluțul se va înțelege bine cu o pisică, astfel încât să nu existe niciun fel de problemă.

„Ne gândim dacă să ne mărim sau nu familia. Amedeea are un crush acum pentru pisici, se oprește din orice face și mângăie pisicile când le vede. O să mergem cu câinele la niște prieteni care au pisică, să vedem cum se va înțelege el cu pisica”, a mai spus influencerița pentru aceeași sursă menționată anterior.

Te-ar putea interesa și: Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

În urmă cu ceva timp, Emily și-a găsit puterea și a vorbit despre accident, dar mai ales despre cum a reușit să treacă peste această perioadă dificilă din viața ei. Influencerița a mărturisit că doar o minune a făcut ca ea, nașa ei și șoferul să supraviețuiască, mașina fiind zdrobită în urma impactului. Cu toate acestea, Emily spune că acest accident teribil a întărit-o și a făcut-o să prețuiască mult mai mult viața, să trăiască din plin fiecare clipă și să se bucure de orice amănunt.

„A fost șocul vieții mele. Am trecut printr-un moment critic, un moment de cumpănă. Am avut un accident care ar fi putut să fie fatal, doar Dumnezeu ne-a salvat. Noi, cele trei persoane aflate în mașină, suntem în viață, iar asta este o minune, pentru că mașina a fost zdrobită. Nimeni nu credea că noi o să supraviețuim. Ce am trăit eu poate fi cu ușurință scenariul unui film, dar cu final fericit. Cred că a fost un moment care m-a trezit și care mi-a oferit o a doua șansă la viață cu un scop.

Pentru că trăiesc și prețuiesc altfel viața. Asta îi îndemn și pe cei care mă urmăresc. Trăiți viața din plin pentru că este atât de fragilă, nici măcar nu putem să ne imaginăm. Au fost niște momente groaznice, dar care, cred eu, m-au întărit foarte tare. Pentru că acum, la vârsta mea, am doar 25 de ani, dar le-am trăit pe toate”, a declarat Emily Burghelea, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel