Ce profesie are la bază Alex Velea. Publicul a rămas șocat: „Mama era disperată”

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea, foto Instagram

Alex Velea este unul dintre cei mai populari artiști ai României. Ce probleme a avut acesta la școală.

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industrie muzicală a României. Având foarte mulți fani, putem spune că Alex Velea și-a creat propriul public loial, deoarece cântărețul este cunoscut de foarte mulți ani de multe generații din țara noastră. Unul dintre atuurile sale este faptul că e căsătorit cu Antonia. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani și sunt foarte fericiți și împliniți împreună. Ei sunt realizați atât profesional, dar și sentimental.

Cu ocazia unui interviu, Alex Velea a precizat mai multe detalii despre tinerețea sa și momentele care i-au rămas întipărite în memorie, mai ales și prin prisma părinților. 

A avut probleme la școală

Pentru mulți părinți, educația este subiectul principal al oricărui copil. Astfel, Alex Velea nu a fost crescut diferit față de restul micuților din generația sa. S-a pus foarte mult accent pe educație, iar cântărețul, rebel fiind din fire, a făcut mai mult de dragul celor care l-au crescut, mai mult decât a făcut pentru propria fericire.

„Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt .”, a povestit Alex Velea în cadrul unui interviu, potrivit kfetele.ro.

Este inginer 

Cu uimire mare din partea fanilor, se află că Alex Velea, cunoscutul cântăreț de muzică pop, este la baza...inginer. Detaliul nu a întârziat să șocheze publicul. Cu toate acestea, el a urmat aceste studii pentru a face pe plac părinților. Alex Velea și-a dorit de mic să devină cântăreț, lucru de la care nu a fost oprit, arătând ce poate face determinarea și ambiția în viața unui om.

„Mama insista mereu și mi-a explicat că școala e primordială, că are prioritate. Eu le-am făcut pe plac părinților mei, dar în capul meu visam să fiu cântăreț. Asta s-a întâmplat până la  facultate, și facultatea am făcut-o tot de dragul lor, adică nu o să profesez niciodată. Eu sunt inginer, am terminat inginerie și protecția mediului în industrie .”, a mai spus Alex Velea, conform kfetele.ro.

Are girja părinților

De asemenea, artistul este foarte atent cu starea de sănătate a părinților săi, dar și cu situația emoțională a acestora.

"Cea mai mare teamă a mea a fost emoția părinților mei, ce simt, le stă inima dacă aud ceva rău de mine. Când am intrat într-un conflict, mă gândesc mereu la mama și la tata. Și dacă le spun că "Mâine la 5 mă înjură cineva", dar la 5 și 5 minute mă întreabă "de ce te-a înjurat mamă respectivul". Le zic păi ți-am zis de ce, nu te mai uita.",  a spus artistul în podcastul lui Radu Țibulcă.

 

Vezi și: Alex Velea „dă moda”. Ce cheltuieli are când vine vorba despre vestimentație: „Îmi luam câteva apartamente cu banii cheltuiți pe haine”

Vezi și: Cum își educă Gabriela Cristea și Tavi Clonda copiii: „Noi nu-i forțăm să facă absolut nimic”

Vezi și: Antonia, dezvăluiri incendiare despre începuturile ei în muzică. Care este secretul neștiut din spatele debutului ei:"Ce rușine. E foarte rușinos"

Vezi și: Bia Khalifa rupe tăcerea și face acuzații grave la adresa fostului iubit, Fulgy: "Ce am văzut la el în familie m-a lăsat mască"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel