Ce s-a întâmplat cu o zi înainte ca Benone Sinulescu să își dea ultima suflare. Dezvăluirile cutremurătoare făcute de soția artistului

Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Soția lui Benone Sinulescu a povestit ce s-a întâmplat cu o zi înainte ca marele artist să își dea ultima suflare. Nimeni nu se aștepta la asta.

Vestea morții lui Benone Sinulescu a întristat o țară întreagă. Marele artist s-a stins din viață la 84 de ani, după ce a avut mai multe probleme la plămâni. Cu o zi înainte să își dea ultima suflare, a fost sărbătoare în familia regretatului artist. Femeia a povestit că cei doi au sărbătorit 40 de ani de la căsătorie.

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru click.ro.

 

Cât de gravă este afecțiunea care l-a răpus pe regretatul artist

 

Medicii au explicat cât de gravă este afecțiunea care i-a adus sfârșitul. Deşi informaţii iniţale au indicat că ar fi murit la spital din cauza unei pneumonii, soţia lui a explicat că el a refuzat internarea.

Beatrice Mahler a explicat că pneumonia de aspiraţie este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistenta important si cu risc de deces mare.

„Pneumonia de aspiratie este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din continutul stomacului ajunge in plaman si arde plamanul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistenta important si cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspiratie care se vindeca si forme care chiar daca sunt internate nu reusesc sa depaseasca acest moment. Este foarte important ca interventia sa se faca promt in astfel de situaţii.

Pneumoniile de aspiratie pot fi intalnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afectiuni neurologice. Este o pneumone care evolueaza sever si sansele de supravietuire sunt extrem de mici la domiciliu”, a explicat Beatrice Mahler la România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel