Ce s-a întâmplat la câteva zile de la moartea lui Gabi Lunca. Copiii artistei sunt revoltați

Data publicării:
Rebeca Onoriu și Gabi Luncă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Rebeca Onoriu și Gabi Luncă, sursa foto Facebook

Copiii artistei Gabi Lunca sunt extrem de revoltați, la scurt timp după ce mama lor a decedat. Rebeca Onoriu a dezvăluit tot ce s-a întâmplat.

Vestea morții lui Gabi Lunca a șocat pe toată lumea. Marea artistă s-a stins în spital din cauza virusului care a împânzit o lume întreagă. De la tragicul eveniment, familia cântăreței nu mai are liniște, și asta deoarece mai mulți artiști din România i-au contactat pentru a putea să cânte ei piesele marii artiste.

Rebeca Onoriu, fiica artistei a declarat că nu are de gând să permită cuiva acest lucru și că nu va ceda drepturile de autor ale mamei sale altor cântărețe din România care doresc să înregistreze piesele pe care Gabi Lunca le-a cântat de-a lungul vieții și pentru care s-a făcut consacrată.

”Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele. Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar ca este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cantecele parinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!”, a spus Rebaca Onoriu  pentru Spynews.ro.

Mai mult decât atât, familia artistei a mărturisit că la un moment dat vor organiza un festival în memoria mamei lor și a tatălui lor, Ion Onoriu.

”Poate peste un timp, de acord cu familia mea, vom organiza un festival în memoriam Gabi Luncă și Ion Onoriu. Docamdată, însa, este prematur să discut acest aspect. Îi rog pe toți să îmi respecte durerea și apoi dorintț ... nu vindem nimic, nu cedam drepturi de autor!!! Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru reala empatie pe care am simțit-o în această perioada, din partea dumneavoastră.”, a mai spus Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel