Ce să faci din florile primite de 8 Martie. Le poți transforma într-o supă absolut delicioasă și plină de vitamine.
Ce să faci din florile primite de 8 Martie? Poți să le transformi într-o supă plină de vitamine, culoare și savoare. Trandafirii nu arată bine doar într-o vază, ci și în farfueie, pentru că adaugă o aromă foarte specială mâncărurilor.
Deci, dacă primești trandafiri de 8 Martie, iar ce poți face cu ei. Îți prezentăm o rețetă incredibilă de supă de trandafiri.
Iată de ce ai nevoie pentru a transforma trandafirii:
- o ceapă mică tăiată mărunt
- 20 g de unt
- 4 linguri de făină
- 500 ml de bulion de legume
- 250 g frișcă bătută
- petale de trandafiri
- o linguriță de sare
- o linguriță de pudră de curry ușoară
- o linguriță de miere
- o linguriță de pudră de ardei iute (după gust)
- o lingură de lichior de trandafiri
- petale de trandafir comestibile ca garnitură
- Se sotează ceapa tocată mărunt în unt până devine translucidă, apoi se presară cu făină și se amestecă la foc mic.
- Când făina devine galben deschis, se toarnă treptat stocul de legume, amestecând continuu.
- După ce s-a îngroșat, se adaugă frișca, petalele de trandafir, condimentele și mierea și se fierbe foarte puțin.
- Se amestecă, apoi se asezonează cu ardei iute și lichior de trandafiri.
- Se decorează cu petale de trandafir roșu tocate mărunt și se servește fierbinte, arată Falstaff.
Citește întreaga știre pe DC Medical.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News