Ce salariu uriaș primește Cori, mâna dreaptă a lui Dorian Popa. Artistul aruncă bomba: „A crescut constant de-a lungul timpului”

Data publicării:

 Dorian Popa a vorbit despre câștigurile financiare pe care le oferă angajaților săi.

Dorian Popa nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar și un vlogger de succes, care își desfășoară activitatea pe diferite rețele de socializare și platforme, precum ar fi Instagram, Facebook și Youtube. Dacă la început, cântărețul se descurca singur pentru a-și manageria activitatea, cu timpul, volumul muncii s-a mărit considerabil, motiv pentru care acesta a avut, implicit, nevoie de o mână de ajutor. Cori este, astfel, cea care îi coordonează zilnic activitatea lui Dorian, îl ajută să-și creeze contentul, dar are un aport semnificativ și în editarea clipurilor acestuia. Astfel, se pare că și onorariul oferit de artist este unul pe măsura dedicării sale, iar Dorian nu se ascunde de a recunoaște acest lucru.

„Salariul nu o să îl spun niciodată, e o chestie confidențială. Dar e un salariu generos și a crescut constant de-a lungul timpului. Cred că a crescut de vreo cinci ori de când lucrăm. Iar cadourile și bonusurile sunt extrem de consistente pentru că, a se înțelege, Cori este un om extrem de dedicat job-ului ei. Și pe lângă faptul că este extrem de dedicată, este și extrem de profi. 

În primă instanță, când era un copil și am început să lucrăm era un fel de ajută-mă ca să te ajut. Ea mă ajuta, erau mult mai puține atunci îndatoririle ei, nici nu aveam YouTube, Facebook-ul îl țineam singur și doar mă mai ajuta cu lucrușoare pe ici, pe colo. Deci ea mă ajuta și eu îi aduceam clienți, o promovam în spațiul online.”, a declarat Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni.

VEZI și: Paula Seling dezvăluie impresia lăsată fiicei ei de Dorian Popa. Întâlnirea Elenei cu influencerul a făcut-o pe artistă să facă totul public

Dorian Popa, bonusuri constante pentru angajați

Mai mult, pe lângă salariul de bază, Dorian Popa spune că le oferă periodic angajaților săi și prime de sărbători, plus bonusuri constante, în funcție de performanțe. Cât despre Cori, acesta spune că apreciază extrem de mult dedicarea tinerei, care muncește cot la cot cu el, fără pauze sau vacanțe.

„Dar pe măsură ce anii au trecut și ea a început să aibă îndatoriri din ce în ce mai multe și să aibă un job cu acte în regulă, normal că am trecut pe varianta salariu concret, cu măriri constante, cu prime de sărbători. Toți cei care lucrează cu mine primesc prime de sărbători. Dar fiecare primește prime în funcție de cât muncește și cât se implică. Fără nicio rușine. Și e normal că cele mai mari prime le va avea Cori și nu are de ce nimeni să mustăcească. Cori muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa cum muncesc și eu”, a continuat acesta.

VEZI și: Cum a trecut Dorian Popa peste problemele de sănătate cu care s-a confruntat:”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că...” Artistul și-a rupt ambele picioare

Cât câștigă Dorian Popa din online

Într-un interviu oferit recent în exclusivitate pentru Spectacola, Dorian Popa ne dezvăluia care sunt câștigurile de care se bucură din mediul online. Așadar, faptul că artistul muncește continuu este răsplătit cu sume generoase, după cum chiar el ne-a spus, dezvăluindu-ne, fără pic de transparență, cifre exacte.

"Vă pot dezvălui orice. Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal. Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la "coada vacii", suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.", a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel