Ce spune Andreea Marin despre educația oferită fiicel sale. Pentru ce meserie se pregătește Violeta: „Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole”

Data publicării:

Andreea Marin se pregătise pentru o cu totul altă meserie. Ce studii a urmat vedeta.

Andreea Marin își susține fiica în absolut toate demersurile pe care le consideră benefice pentru ea, cu precădere când vine vorba despre educație. Violeta Bănică, fiica celebrei vedete, a precizat de mai multe ori cât de recunoscătoare este față de părinții ei. Ea își știe atuurile, și, în mod surprinzător pentru public, dorește să fie admisă la Facultatea de Drept, în urma căreia să devină avocat. Andreea Marin a abordat acest subiect cu ea, oferindu-i cele mai bune sfaturi.

Chiar ea recunoaște că, în urmă cu mulți ani, se regăsea pe băncile Facultății de Informatică, până când destinul i-a arătat că are altfel de planuri pentru ea.

“Susțin, bineînțeles. (n.r. faptul că Violeta pleacă în diferite schimburi de experiență) Este firesc, și ai mei m-au susținut pe mine, înțeleg perfect, este o predare a ștafetei de la părinte la copil.

Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole. Aș vrea să urmeze o cale serioasă! Dar mai are timp să se răzgândească. Eu i-am spus: “Gândește-te bine, încearcă să simți ceea ce vrei!”. Ai putea să te răzgândești!”.

Eu am plecat pe drumul informaticii, eram studentă în anul I la informatică și iată că m-am răzgândit și viața mea s-a schimbat în bine! Este posibil și acest lucru!”, a punctat Andreea Marin, pentru Ego.

Vezi și: „Am tot încercat să scap de această rivalitate” Andreea Marin, dezvăluiri despre tensiunile cu Mihaela Rădulescu. Concluzia relației cu Ștefan Bănică Jr

I-a deschis ușa către comunicare

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin a încercat să îi ofere fiicei ei posibilitatea de a urma calea pe care a străbătut-o și ea, fiind vorba despre domeniul comunicării. Vedeta precizează că mereu o susține pe fiica ei, dar nu în absolut tot, ci doar când e vorba despre situații ce îi aduc un beneficiu.

“Este clar că viața mea s-a schimbat în direcția comunicării. Sunt altfel de om, nu genul care să stea în fața calculatorului. Îi respect pe cei care fac această meserie, e una foarte grea!

Deși am terminat facultatea, mi-am dorit să rămân pe această cale, a comunicării! Apoi s-a dezvoltat în diverse direcții, precum știți.

Am încurajat-o chiar în această vară și a urmat un internship pe media, pe comunicare. E foarte bine, e o meserie foarte bună dacă o faci cu seriozitate, sigur că da!

Nu în tot, în cele serioase! (n.r. o susține pe Violeta) Dacă alegerea nu ar fi potrivită și nu i-ar clădi un viitor serios, i-aș spune cinstit lucrul acesta.

Nu este cazul încă, nu a venit cu asemenea propuneri. Părintele nu este obligat să susțină copilul în tot, ci în cele bune, care îi clădesc un viitor serios!”, a mai adăugat vedeta, pentru sursa menționată.

Vezi și: Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre părinții săi. Ce a făcut mama vedetei înainte cu o zi de accidentul rutier care i-a adus sfârșitul: ”Iubea viața”

Încurajează relația dintre fiica ei și Radu Bănică

Andreea Marin a păstrat o relație apropiată cu toți copiii lui Ștefan Bănică Jr. Prin urmare, Violeta are o relație apropiată cu Radu Bănică, și el un tânăr foarte talentat. Ea susține relația dintre fiica ei și Radu, considerând că ei au rămas frați, în ciuda evenimentelor care au avut loc.

“Cu Radu tocmai ce m-am văzut. Țin foarte mult la relația lor ca frați și mă bucură iubirea aceasta sinceră, care îi leagă! Bineînțeles că am susținut asta, mai ales pentru că seamănă ca două picături de apă!”, a mai precizat ea, pentru sursa menționată.

Vezi și: Cum trece Andreea Marin peste certurile cu fiica sa: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel