Ce spune Dumitru Dragomir, după ce Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere. Nea Mitică a dat verdictul: „Nu sunt procuror”

Data publicării:
Sursa foto: Dumitru Dragomir și Dorian Popa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dumitru Dragomir și Dorian Popa, instagram

Dumitru Dragomir a făcut câteva declarații, după ce Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. 

Dorian Popa este în centrul unui scandal, după ce ar fi fost prins la volan, sub influența băuturilor alcoolice. 

Ce spune Dumitru Dragomir, după ce Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mărturisit că nu îl poate judeca pe artist pentru faptele lui, înainte ca organele legii să dea un verdict în situația în care este implicat. Cu toate astea, Nea Mitică consideră că, dacă artistul va fi găsit vinovat, va trebui să plătească pentru faptele lui, la fel ca orice cetățean de rând. 

“Domne, eu nu mă pot transforma într-un procuror. Văd că mulți se transformă seara la televizor în procurori. Convingerea mea este că cine greșește trebuie să plătească indiferent de nume. Mie îmi place cum cântă. Îmi place cum cântă. Toți care au plecat din sărăcie, adică nu toți, dar majoritatea care au plecat din sărăcie și au ajuns sus. Ori s-au luat de băutură, ori și-au lăsat nevestele, ori s-au luat de droguri.

Una din trei. Cine are tăria să reziste la tăvăleală și să reziste cu bani mulți. Pentru că femeile sunt frumoase și tinere și se aruncă pe tine din toate părțile. El băiat frumos, ce fizic are. Domnișoarele sunt bine educate de acum înainte să nu mai fie fraiere cum au fost secole la rând slugile bărbaților. Și acum te fac. Acum nu le păcălești nici cu Maybach. Nu am rămas mirat când l-am văzut”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii “Maxprofețiile lui Mitică”.

Vezi și: Elena Merișoreanu sare în apărarea lui Dorian Popa, după ce ar fi fost prins drogat la volan: „Lua și niște pastile. Plângea săracul, se blestema că e nevinovat”

Dumitru Dragomir: „Eu nu pot să mă transform în procuror și să-l ascund pe Dorian de ceva”

“Pentru că sunt mulți cântăreți care se droghează. Nu m-a mirat. Domne, mai devreme sau mai târziu canabisul se va legifera și în România ca în majoritatea țărilor din lume. Din punct de vedere medical. Dar care vroiau să iasă în evidență cu niște lucruri despre care nu aveau cunoștințe. Se duceau peste ea cu vorba și o acopereau. Nu e corect. Doamna aia învățase carte. Nu m-a mirat, dar îmi place de Dorian. Eu nu pot să mă transform în procuror și să-l ascund pe Dorian de ceva. Dacă este vinovat, treaba lui, se descurcă. Canabisul va deveni normalitate, jumătate din America și omenire, canabisul este medicament.

Eu nu l-am cunoscut personal, dar mă uit pe rețele de socializare, asta fac dimineața. E chiar simpatic Dorian. Dar dacă greșește trebuie să se îndrepte. Eu sunt un om mai bătrân decât voi. Oamenii totuși se îndreaptă, nu rămân defecți pe vecie. E tânăr, a comis-o, plătește pentru asta. Faptul că el conduce în chiloți și în halat nu trebuie să fie condamnat. Asta cu drogatul e o nenorocire în toată lumea. Dacă nu luăm măsuri educative. Ei folosesc anumite medicamente drogante”, a completat Dumitru Dragomir.

Citește și: Alex Penescu, supraviețuitor Colectiv, dezvăluiri cutremurătoare, la 8 ani de la tragedie. A suferit mai mult de 50 de operații în urma incendiului: Nu știu ce s-a întâmplat 5 săptămâni din viața mea"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel