Ce spune Monica Tatoiu despre femeile care depind financiar de iubiți: „Atenție! Când e vorba de bani, lăsați iubirea deoparte, că iubirea trece.”

Data publicării:

Monica Tatoiu a făcut o serie de declarații despre femeile care depind fincanciar de bărbați. 

De-a lungul timpului, Monica Tatoiu a trecut prin numeroase experiențe de viață, astfel că a decis să împărtășească cu fanii săi cele mai importante sfaturi legate de relații. În cadrul unui interviu recent, femeia de afaceri le-a avut în vizor pe femeile care depind financiar de bărbații de lângă ele. 

Ce spune Monica Tatoiu despre femeile care depind financiar de iubiți

„ Au tata, mama, iubi (nr. bani). Și în politică e la fel: iubi, iubi. Și acum vor ca 35% să fie reprezentate. Mă lași?! E la fel ca în corporațiile din America.

Am stat de vorbă cu niște cercetători și dacă nu ai 25% extratereștri, 25% cocoși, nu se poate. Nu se poate, nu există examen de competență. Tu vrei să producem produse la nivelul hârtiilor pe care le-am tipărit ?”, a spus Monica Tatoiu,  în cadrul  podcastului moderat de Viorel Grigoroi.

Vedeta susține că iubirea trece, astfel că, e important să ne gândim mai mult la bani. 

„ Atenție! Când e vorba de bani, lăsați iubirea deoparte, că iubirea trece. E foarte greu să găsești îmbinarea perfectă. Trebuie să încerci. Să nu-ți fie frică. Și dacă este 1% șanse să întâlnești perechea perfectă, trebuie să încerci !”, a precizat femeia de afaceri.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru femeile căsătorite

„Fetelor, în momentul în care soțul își face o firmă, trebuie să ai cotă parte din acțiuni și să controlezi. Ce fac băieții ăștia? Am 4 sau 5 cazuri cu firme mari, cu oameni importanți. Ce au făcut: în momentul în care și-au găsit o mândră în afara domiciliului conjugal, el cu partenerul de afaceri au avut o înțelegere. Când partenerul a divorțat, i-a dat lui acțiunile. Acum nu plătești nimic dacă îți dai acțiunile de la unu la altu.

În momentul în care s-a produs divorțul, firma nu mai era, acțiunile erau pe numele altuia, femeia nu a participat cu absolut nimic. Ei doi, partenerii, știau și după aceea i-a dat înapoi acțiunile. Sunt zeci de cazuri. Tu trebuie să ai în contract. Nu-l lași! S-ar putea ca tu să nu muncești la firma aia, dar ca el să se ducă și să poată crește firma respectivă, tu trebuie să stai acasă, să te ocupi de copii, să faci toate lucrurile mărunte, care nu au legătură directă cu firma voastră, dar au legătură cu toată energia pe care tu ai investit-o. Sunt mizerabili! Cu cât sunt mai bogați, cu atât sunt mai mizerabili .”, a spus Monica Tatoiu,în cadrul podcastului moderat de către Viorel Grigoroiu.

Cum trebuie să fie o relație reușită

„Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni, să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa.

Foarte simplu îl poți ține lângă tine. Multe se căsătoresc, fac copii și gata, îi dă de mâncare, face curățenie, nu. Trebuie tot timpul să te reinventezi. El trebuie permanent să descopere, el e vânător. Eu sunt pe principiul: amante există dintotdeauna, nu mă deranjează. Bărbatul meu nu le are cu de astea, lasă-l să se ducă, atât doar să nu devină permanent și că nu-i facă un copil, toți bărbații înșeală.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului Realități cu Niculescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel