Ce spune Serghei Mizil despre alegerile prezidențiale 2024

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram Serghei Mizil
Descriere foto: Sursă foto: Instagram Serghei Mizil

Serghei Mizil a vorbit, la podcastul „Aproximativ Discuții cu Gojira”, despre alegerile prezidențiale care urmează, dar și despre cum a fost curtat de mai multe partide.

Serghei Mizil a discutat despre alegerile prezidențiale ce urmează să aibă loc. Acesta a declarat faptul că își dorește ca de această dată să voteze românii, iar votul să se desfășoare corect și legal. De asemenea, a vorbit despre Diana Șoșoacă și strategia acesteia de a rămâne în ochii publicului. În plus, Serghei Mizil a scos în evidență neregulile care se petrec la vot și pe care nimeni nu le oprește.

„Sper ca de data asta să voteze românii”

„Sper ca de data asta să voteze românii. Să nu mai fie puși din butoane. În afară de Iliescu, care trebuia să ajungă la pușcărie din punctul meu de vedere, și Constantinescu, că l-a votat lumea împotriva lui Iliescu, toți au fost puși din butoane. Și Băsescu, 100%, am dovezi. Românii afară votează pe lovele și aici tot pe lovele. Iei o găleată, iei 200-30 de euro și te ține ăla patru ani și te face varză. Și toate furturile astea care au loc la vot, care se știu, nu se opresc niciodată. Cum să votezi răul cel mai mic? Altă căcănărie. Băsescu a prins foarte mult pentru că s-a identificat cu poporul român, cu bască în cap. Din punctul meu de vedere, Diana Șoșoacă reprezintă o mare parte din alegători. Ăia au ales-o pentru circul pe care îl face. Dacă nu-l făcea, își pierdea votanții. Nu e proastă deloc”, a declarat Serghei Mizil, în cadrul podcastului „Aproximativ Discuții cu Gojira”.

Te-ar putea interesa și: Ce spune Serghei Mizil despre corupția din România: „Sunt mână în mână”

„Am fost contactat de un om care a pus mulți primari”

Serghei Mizil a dezvăluit faptul că a fost curtat de mai multe partide în preajma alegerilor și că i-a fost chiar garantat câștigul. De asemenea, acesta a recunoscut că a fost abordat și pentru funcția de senator sau deputat, dar a refuzat de fiecare dată. Cu toate acestea, consideră că ar fi câștigat alegerile dacă ar fi decis să candideze pentru că este apreciat atât de tineri, cât și de oameni mai în vârstă, atrăgând astfel voturi din partea tuturor.

„Am fost contactat de Primăria Sectorului 1 de un om care a pus mulți primari. Mi-a spus că ies cu 85%, a zis că au o brigadă foarte tare care e în spatele meu. Le-am spus că nu mă interesează. La început, am fost curtat de partidele astea noi care au apărut și acum am fost curtat să mă duc senator sau deputat. Nici nu m-am dus la discuții. Unde să mă duc eu? Eu am prins foarte tare la tineret. Acolo e zonă de oameni care au prins perioada mea, babele 100% mă votează. Tineretul m-ar vota pe loc. Sunt disperați și nu înțeleg de ce. Vorbesc ce vor ei să audă, așa sunt eu. Am și avantaje și dezavantaje”, a adăugat Serghei Mizil.

Te-ar putea interesa și: Giovanni Becali, confesiuni despre închisoare și Cristi Borcea: “Borcea îmi făcea pedichiura în pușcărie”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel