Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”. Artista e cu 10 ani mai mare

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Actualul iubit al Andreei Bălan a vorbit pentru prima dată despre diferența de vârstă dintre cei doi.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din lumea mondenă. Chiar când fanii se așteptau mai puțin la asta, frumoasa blondină și-a găsit fericirea în brațele jucătorului de tenis. Mirarea a fost cu atât mai mare cu cât între cei doi există o diferență destul de mare de vârstă, celebra solistă fiind mai în vârstă cu 10 ani decât partenerul său de viață. Se pare însă că acest lucru nu este deloc sesizat de către sportiv, care spune că vede dincolo de aceste cifre și care este impresionat de chimia și de legătura pe care a putut să o formeze alături de cântăreață. De asemenea, tenismenul spune că relația cu Andreea Bălan l-a ajutat și pe plan profesional, acolo unde este mult mai liniștit și mai concentrat.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

VEZI și: S-a aflat motivul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub: „De aici s-a produs ruptura”

Ce spune Andreea Bălan despre această diferență de vârstă

Și vedeta a vorbit recent despre această diferență de vârstă semnificativă. Asemenea partenerului său de viață, nici diva nu este deloc interesată de acest subiect, întrucât Andreea Bălan susține că ea arată semnificativ mai tânără decât cifra pe care o are în buletin. De asemenea, vedeta spune că întotdeauna s-a proiectat alături de un bărbat mai tânăr decât ea. 

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și: Andreea Bălan, declarația de dragoste care a făcut înconjurul României. Ce îi transmite vedeta iubitului ei: „Îmi dai foc...”

Ce a atras-o pe vedetă la Victor Cornea

Mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit și care sunt calitățile care au atras-o pe ea la partenerul de viață din prezent. Fără îndoială, vedeta este extrem de mândră de reușitele bărbatului și de performanțele pe care le-a atins până în prezent. 

„Disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu, disciplina este foarte mare, este ceva dincolo de așteptări. E foarte greu să ajungi acolo, să fii top 100 mondial este foarte greu, va fi și mai sus. Sunt foarte mândră de tot ce a făcut.”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel