Ce spunea Dana Roba despre prima întâlnire cu soțul ei, Daniel: "Eu am simțit că el va fi..." Bărbatul se află în prezent în arest, după ce a lovit-o pe vedetă cu ciocanul în cap

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost bătută de către soțul ei. În trecut, vedeta povestea cum s-a cunoscut cu bărbatul pe care îl considera jumătatea sa. 

Dana Roba a trăit clipe de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei. Bărbatul a lovit-o în cap cu un ciocan și fără nicio părere de rău, a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge. Femeia a scăpat ca prin minune din ghearele morții, deși medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Make-up artistul este în continuare în stare de șoc și nu-i vine să creadă că omul pe care l-a iubit enorm și cu care are și două fetițe minunate, a putut să o maltrateze în felul acesta.

Ce spunea Dana Roba despre prima întâlnire cu soțul ei, Daniel

În trecut, Dana Roba a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei, Daniel. Atunci, vedeta susținea că l-a atras la el calmitatea și faptul că avea ochii verzi. Cei doi s-au cunoscut după ce s-au pocăit. 

"Noi ne-am cunoscut după ce ne-am pocăit amândoi. Noi nu ne cunoșteam înainte, nu l-am văzut pe Daniela în viața mea înainte în Timișoara. Adică umblam în aceleași localuri, dar noi nu ne-am văzut decât în momentul în care cineva ne-a făcut cunoștință la aceeași biserică. Mi-a plăcut foarte mult de el, mi-a plăcut că era un om foarte calm, cu chestia asta m-a atras foarte tare. Mi-a plăcut că a avea ochii verzi și am zis că face copii frumoși, pe el trebuie să-l iau de bărbat", a povestit Dana Roba, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Dana Roba a știut de la prima întâlnire că Daniel va fi soțul ei și chiar așa a și fost. La doar trei luni după ce s-au cunoscut, cei doi s-au căsătorit, iar la o lună după căsătorie, vedeta a rămas însărcinată.

"Eu la prima întâlnire cu el l-am trecut soțul meu iubit în telefon și de atunci îl am tot așa. Eu am simțit că el va fi soțul meu. La prima întâlnire, eu am sunat-o pe sora mea și i-am zis că mă mărit.(...) După trei luni ne-am căsătorit și după patru luni am rămas însărcinată. Viața mea de acum este prea tare, este senzațională", a povestit Dana Roba, în 2020.

 

Care au fost primele declarații ale Danei Roba după ce a fost bătută crunt de către soțul ei

Nimic nu prevestea că bărbatul pe care Dana Roba l-a făcut tatăl copiilor săi, o va duce în pragul morții. Femeia recunoaște că a fost o minune faptul că a supraviețuit, având în vedere loviturile pe care le-a primit la nivelul capului. 

"Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor.

Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.(...)Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat.

Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort.(...) Când o să mă fac bine, o să vreau să dau ochii cu el, pentru că am fost o femeie foarte bună! Nu a muncit nicio zi din viața lui. Eu am muncit pentru toată lumea și am întreținut doi copii foarte bine! Fetele mele au fost la școli private.

Și când am considerat că nu mă mai iubește, în ianuarie, când am împlinit 7 ani de căsătorie nu mi-a cumpărat o floare! Și atunci mi-am dat seama că omul nu mă mai iubește și că nu mai vrea să continue cu mine. Și am zis ok, atunci am să bag divorțul. Și am băgat divorțul, pe cale amiabilă. Noi peste două zile înainte să mă bată aveam de semnat pe cale amiabilă la notar", a declarat Dana Roba pentru România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel