Ce studii are Dorian Popa. Detalii mai puțin cunoscute despre artist: „Am făcut doar un semestru”

Data publicării:
Dorian Popa, captură YouTube/ Gând la gând cu Teo
Descriere foto: Dorian Popa, captură YouTube/ Gând la gând cu Teo

Dorian Popa a dezvăluit ce studii are, dar și cum l-au ajutat în afacerile pe care le deține. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa știe cum să-și crească conturile bancare. Artistul a făcut bani grei din muzică, din online, din filme, dar și din imobiliare. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce studii are artistul.

Ce studii are Dorian Popa

Invitat în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, Dorian Popa a dezvăluit ce studii are. Artistul a mărturisit că a terminat facultatea de contabilitate și informatică. Vedeta recunoaște că regretă faptul că a reușit să facă doar un semestru la master și nu l-a terminat. Dorian Popa îi îndeamnă pe tineri să facă studiile superioare, mai ales dacă vor să își deschidă un business. Totodată, acesta a precizat că studiile l-au ajutat destul de mult în afacerile pe care le deține. 

„Masterul l-am prins doar un semestru, pentru că, din păcate, atunci a bubuit treaba cu „Pariu cu viața”. Nu aș vrea să fiu ipocrit să zic tot ce îmi e la îndemână, pentru că nu mai era timp, dar poate că nu am mai avut puterea fizică și în aceeași ordine de idei, îți dau cuvântul meu de onoare că, oricât de mult susțin studiile și le spun tinerilor din ziua de astăzi să nu-și piardă interesul pentru școală, chiar dacă puteți să reușiți în business și cu doisprezece clase. Le spun să nu-și piardă interesul, pentru că studiile superioare fac diferența, fie că vrem să ne asumăm asta sau nu. Eu am terminat facultatea și îmi pare rău că nu am terminat și masterul. Sunt absolut sigur că în traseul vieții mele nu mi-ar fi folosit masterul la fel cum, obiectiv vorbind, nici facultatea nu mi-a folosit în mod direct, însă cunoștințele, disciplina, toate astea au un rost. Eu am intrat în lumea asta a artei și am putut să-mi folosesc toate cunoștințele de contabilitate, că eu asta am terminat, facultatea de contabilitate și informatică. Informatica m-a ajutat foarte mult pe partea de social media. M-a ajutat să-mi ghidez banii făcuți în zona asta și către alte afaceri, pentru vorba de bază a oricărui business man care a avut parte de succes în viață, nu-și ține niciodată ouăle în același coș”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului menționat mai sus. 

Vezi și: Dorian Popa a izbucnit în lacrimi, în fața lui Teo Trandafir. Ce l-a emoționat pe artist: „Nu am cuvinte să-i mulțumesc””

Dorian Popa îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu pentru tot ce are

„Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat. Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir. Pe lângă asta, slavă cerului mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață. De ce să mai stau să mă plâng? Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și al putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte”, a mai spus Dorian Popa. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel