Ce va face Cristian Ceaușu cu premiul de 120.000 de euro de la Românii au talent. Tânărul de 14 ani are planuri mari

Data publicării:
Cristian Ceaușu, captură video Știrile Pro TV
Descriere foto: Cristian Ceaușu, captură video Știrile Pro TV

Câștigătorul Românii au talent a oferit primele declarații după ce a câștigat competiția de pe Pro TV.

Românii au Talent și-a ales un nou câștigător pe data de 31 mai 2024. 11 numere diferite au ajuns până în finala competiției, cu talente diferite, dar cu același vis măreț: acela de a câștiga concursul de pe Pro TV și de a pleca acasă atât cu trofeul, cât și cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Cu toate acestea, publicul și-a ales favoritul, iar doar unul a ajuns să ocupe podiumul, acela fiind Cristian Ceaușu. Tânărul în vârstă de 14 ani le-a oferit tuturor o interpretare la nai unică, lucru care i-a lăsat fără cuvinte inclusiv pe jurații emisiunii. Extrem de emoționat, acesta a făcut primele declarații după competiția care, cel mai probabil, îi va schimba viața, dezvăluind și ce are de gând să facă cu premiul cel mare. 

„Nu mă așteptam vreodată că voi ajunge în marea finală. E cel mai frumos moment din viața mea. Am fost exuberant, am sărit pe acolo. Eu desigur că am sperat, dar nu mă așteptam. M-am gândit că poate intru în top.”, a declarat Cristian Ceaușu, câștigătorul Românii au talent, în cadrul Știrilor Pro TV.

Citește și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Ce vrea să facă cu banii obținuți din premiul cel mare

Tânărul are deja și planuri mari pentru cecul pe care l-a primit în valoare de 120.000 de euro. Astfel, se pare că aceasta vrea deja să-și pună bazele unui viitor strălucit în muzică, motiv pentru care vrea să investească într-un studio. Cu restul banilor care îi rămân de aici, Cristian și-ar dori să investească într-o locuință.

De asemenea, pentru cine nu știe, tânărul a suferit și de astm în trecut, iar naiul a reușit să-l vindece de aceste probleme și să-i ofere o viață normală.

„În primul rând, vreau să deschid un studio de înregistrări, să investesc în muzică în mare parte și poate o casă mai mare. Nu prea am emoții pentru evaluare, pentru că sunt la liceul de arte. 

Nu cred (n.r. că mai are probleme de astm). Cred că el este încă acolo, pentru că la noi poate recidiva. Dar acuma nu mai am nicio problemă.”, mai spune acesta.

VEZI și: Cristi Mitrea îl desființează pe Zanni, după ce a câștigat Survivor:„ Mi s-a părut nedreaptă finală. Ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există”

Ce planuri are pentru viitor

Cât despre planurile pentru viitor, Cristian vede orice demers legat de muzică. Tânărul vrea să-și continue drumul în aceTs sens și speră să evolueze tot mai mult în acest domeniu.

„Planul de viitor este să devin din ce în ce mai bun. Și să cânt din ce în ce mai mult. Vreau să studiez în țară, nu știu dacă se studiază naiul în altă țară. Și domnul Andi Moisescu a spus că am cântat mai repede decât interpretarea propriu-zisă, așa am vrut”, a mai dezvăluit adolescentul.

Te-ar putea interesa și: Previziuni pentru iunie 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Ei vor avea un succes mare”

Urmărește aici interpretarea lui Cristian Ceaușu din finala Românii au Talent:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel