Ce va face Zanni cu marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a dezvăluit totul după ce a primit trofeul Survivor All Stars 2024: „Acesta este planul meu”

Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță

După ce a câștigat trofeul Survivor All Stars 2024 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, Zanni a dezvăluit ce va face cu banii câștigați. În urmă cu 3 ani, concurentul și-a achiziționat o casă, însă de această dată are alte planuri.

În finala Survivor All Stars, Zanni a reușit să-i învingă pe doi dintre cei mai puternici concurenți, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu și să pună mână pe marele trofeu, dar și pe suma de 100.000 de euro. După ce a fost desemnat câștigător, concurentul a mărturisit ce va face cu banii obținuți.

Ce va face Zanni cu marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a dezvăluit totul după ce a primit trofeul: „Acesta este planul meu acum”

Zanni a mai câştigat Survivor, dar în sezonul doi, difuzat în 2021. Din banii câștigați, concurentul și-a achiziționat o locuință. De această dată, Zanni are un alt plan. Cu cei 100.000 de euro pe care i-a câștigat la Survivor All Stars, concurentul vrea să își deschidă o afacere.

„Eu am casa mea, cumpărată de acum 3 ani de zile. Lumea ar trebui să înțeleagă. Acest eveniment este glorios pentru mine. Am trofeul acela lângă care se va așeza și acesta, 2021 și 2024, în casa mea cumpărată tot din banii de la Survivor. De data aceasta o să îmi iau un teren și o să fac niște cabane la munte. Premiul acela a fost pentru o casă, pentru a mă stabili din punct de vedere emoțional, financiar și din alte puncte de vedere. Acesta mă va stabili în business. Vreau ca națiunea Survivor să vină la mine la cabane, unde voi face un concept Survivor România. Acesta este planul meu acum”, a spus Zanni, după ce a câștigat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Condiția pe care a pus-o Mellina pentru a participa la Survivor All Stars. S-a aflat în seara în care a fost ales marele câștigător din Republica Dominicană

Zanni, acuzații dure față de foștii concurenți de la Survivor All Stars, după ce a câștigat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro

Zanni a lansat acuzații dure împotriva foștilor concurenți de la Survivor All Stars, după ce a câștigat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro. El a precizat că aceștia au încercat să-l provoace și să-l facă sp aibă reacții negative, atât în timpul competiției, în drum spre Republica Dominicană, cât și în finală.

„Au încercat ceilalți concurenți să mă provoace, să scoată din mine și să se nască cele mai nașpa reacții, pentru că ei știu că sunt capabil de așa ceva. Nu prea au reușit. Chiar și acum când domnul Dan spunea numele, eu auzeam ghionturi. Încercau să mă provoace și acum în finală, dar au încercat și înainte de voturi, dar m-am păstrat calm în aeroport, în avion. În timp ce veneam spre Republica Dominicană, ceilalți concurenți mi-au aruncat numai piulițe, ca să mă enervez în ultimul consiliu.

Nu i-am băgat în seamă pentru că cea mai mare, cea mai dureroasă replică nu era dacă jigneam înapoi sau dacă mă luam la trântă așa cum au vrut, cea mai mare și cea mai dureroasă replică e asta (n.r. trofeul Survivor All Stars). Să faci strategii bune la Survivor, să fii bun din toate punctele de vedere îți aduce numai dușmani, de aceea nu am cum să las garda jos. Toată lumea a spus că sunt prea dur”, a mai precizat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Câți bani a primit Iancu Sterp pentru doar o săptămână la Survivor All Stars. Mama Geta l-a dat de gol și a dezvăluit suma



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel