Ce vrea să devină Irinuca Columbeanu și unde plănuiește să se mute. Fiica fostului milionar visează să salveze vieți

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: theXclusive/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: theXclusive/YouTube

Întoarcerea Irinei Columbeanu în România și revederea cu tatăl său au fost un prilej de bucurie pentru toți românii. Pe lângă dorul nemărginit pe care l-a trăit fiica fostului edil al Capitalei, adolescenta a dezvăluit detalii neașteptate din viața sa privată. Iată în ce țară vrea să se mute în viitor Irinuca.

Deși mulți ar crede că Irina Columbeanu își dorește să rămână în Statele Unite al Americii, tânăra se pare că are planuri mari cu viitorul său, departe de America. Aceasta plănuiește să se mute într-o țară din Europa, pentru a studia medicina.

În ce țară vrea să se mute Irina Columbeanu

În anul 2018, Irina Columbeanu a plecat din România pentru a se muta în America, unde mama sa, Monica Gabor, locuia deja. Acum, șase ani mai târziu, Irina s-a întors în țară pentru o scurtă vizită, dorind să-și vadă tatăl, pe Irinel Columbeanu, fostul milionar care acum trăiește într-un azil, după ce și-a pierdut toată averea.

Astfel, într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, tânăra spune că nu are de gând să facă facultatea în America. Ea se gândește să studieze medicina în Elveția.

„Vreau să merg la o școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința, nu prea mult matematica, dar încerc. Vorbesc trei limbi străine, engleză, română și franceză.”, a explicat Irinuca, în cadrul emisiunii online precizate anterior.

Citește și: Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Fiica lui Irinel Columbeanu muncește la 16 ani ca să îi trimită bani tatălui său în România

Chiar dacă are doar 16 ani, o vârstă la care mulți adolescenți nu știu ce înseamnă munca, Irinuca Columbeanu referă să fie diferită și deja lucrează. Adolescenta a mărturisit că, unul dintre motivele pentru care s-a angajat, a fost să-și ajute financiar tatăl.

„Am întreținut conexiunea prin Facetime și prin mesaje, suntem foarte apropiați. Da, sunt hostess la un restaurant italian, gen dau meniuri, fac chestii din astea și fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez.”, a continuat Irina Columbeanu.

De asemenea, fiica lui Irinel Columbeanu a recunoscut că, odată cu revederea tatălui său, s-a bucurat că își poate vizita țara natală. Adolescenta a mărturisit că, în ultimii șase ani, chiar dacă a trecut prin multe schimbări, nu și-a uitat tatăl și nici cât de frumoasă este România.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă. Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.”, a ținut să precizeze adolescenta.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV, după ce a văzut declarațiile Irinei Columbeanu la revenirea în România: „E ceva unic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel