Cea mai bună legumă care ajută la scăderea glicemiei. Lidia Fecioru: „Este benefică pentru diabetici. Nu ezitați să o consumați”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus care este leguma care ajută la scăderea glicemiei.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un leac minune care este bun pentru persoanele care au diabet. Este vorba despre perele de pământ, cunoscute și sub numele de napi.

Te-ar putea interesa și: Băutura minune care scade glicemia. Lidia Fecioru: Foarte mulți au această problemă

Cea mai bună legumă care ajută la scăderea glicemiei. Lidia Fecioru: „Este foarte bună pentru diabetici. Nu ezitați să consumați”

Deși nu vindecă diabetul, aceste legume ajută la scăderea glicemiei și îmbunătățesc circulația periferică, afectată adesea de această afecțiune. Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, consumul a două-trei legume de trei ori pe zi, fie fierte, fie crude, poate fi benefic.

Aceste legume sunt foarte bogate în nutrienți esențiali precum calciu, zinc, fier, natriu, magneziu, fosfor și vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 (acid folic) și C, având 20 mg de vitamina C. Lidia Fecioru îi îndeamnă pe toți cei care au acces la aceste legume să nu ezite să le consume, deoarece sunt extrem de benefice pentru sănătate.

„O plantă foarte bună pentru cei care sunt diabetici. Nu-i vindecă de diabet, dar îi ajută la scăderea glicemiei. Ajută foarte mult la circulația periferică, la multe chestii pe care diabetul le distruge în corp. Este vorba despre perele de pământ, acele flori galbene înalte care fac ca niște mere în pământ. Nap se numește leguma.

Se spune că cei care au probleme cu glicemia și chiar dacă își iau tratamentul, tot 200 se menține glicemie, sunt recomandate două-trei legume de 3 ori pe zi, fierte cam 20 de minute sau în stare crudă. 

Sunt foarte bogate în calciu, zinc, fier, natriu, magneziu, fosfor, vitamina A, vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9 care e acidul folic și vitamina C. Are 20 de mg de vitamina C. Nu ezitați să consumați dacă aveți de unde să le luați. Sunt nemaipomenite", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Planta minune care scade glicemia, curăţă ficatul, dar te scapă și de insecte

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile extraordinare ale crăițelor. Aceste flori nu doar că adaugă o aromă deosebită compotului, dar sunt excelente pentru sănătate, ajutând la scăderea glicemiei, curățarea ficatului și eliminarea metalelor grele din corp. 

„Acum este sezonul crăiţelor. Le putem pune la compot, 1-3 floricele la borcanul de 1 litru, pentru că au o aromă de nu vă vine să credeţi. Pe lângă aromă, este foarte bună pentru dischinezie biliară, scăderea glicemiei, curăţă ficatul şi corpul de metale grele.

Ceaiul de crăiţe este aur curat. Se pune o floare, la un pahar de apă. Puteam usca floarea, sfărâmăm mărunt între palme şi aşa să o avem pentru la iarnă. Acest ceai miroase frumos și este foarte bun pentru sănătate. Puteam scăpa şi de furnici, dar şi de ţânţari sau muşte. 

Totodată, această floare este şi un îngrășământ natural. Din uleiul de crăiţe se face şi spray-ul împotriva muştelor", a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Planta minune care te scapă de ţiuitul din urechi. Lidia Fecioru: „Este cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel